Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

България проправя „пъртина“ и на други страни за еврозоната

Според икономиста Георги Ганев в област несъстоятелност са най-големите предизвикателства, свързани с членство ни в ERM II и Банковия съюз

4
 
5
 
6
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Защо Великобритания, Чехия, Полша, Унгария, Дания, Швеция не влизат в еврозоната !? По-глупави са от нас ??? Някой направи ли си труда да се запознае с аргументите на правителството на Чехия, което има специален експертен съвет. Влизането в еврозоната щяло да стабилизира банковата система - пълни глупости. Фалира в Италия най-старата банка Монтепаски. В Кипър при еврото двете големи банки загубиха 100 млрд.евро , в Португалия фалира най-голямата Ешпириту Санто, Най-големите банки в Италия и Германия са на държавна помощ от години В Испания потъна Банкия и 30 регионални. Страните с евро "дръпвали" - дрън дрън, всички изброени са с над 300% дълг към БВП ипотъват. Италия - 185 млрд. лоши кредити. Чехите казват - няма да спасяваме с чешките спестявания Португалия, Гърция, Италия и Испания. Еврозоната е валутно ТКЗС за глупаци, които ще плащат сметката без да са пили.
2
 
12
 
5
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Може да критикувате колкото си искате, но за мен дори шанса за еврозоната е най-хубавото нещо което се е случвало от финансовата криза насам в България
9
 
4
 
4
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
като гледам как са се наредили желаещите след нашата "пъртина" ......
5
 
13
 
3
Sakamano до: Sandy
преди 5 месеца
След като избирателите не искат да гласуват за честни и почтени хора, откъде ще дойдат тези читави политици? Сегашното правителство не е най-доброто което можем да имаме. То е най-доброто което заслужаваме.
11
 
10
 
2
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Те и т.нар. "европейци" от т.нар. "развити" западно-европейски държави са също толкова крадливи и разбойнически шайки. Единствената разлика е, че плячкосват и чужди държави. По-правилно би било да ги наричаме "държави-колониалисти". А иначе могат да си се маскират както искат и да си правят обединения, алианси, съюзи, федерации и т.н. с всякакви гръмки имена - това не променя същността им.

12
 
16
 
1
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
При сегашното крадливо и разбойническо правителство няма да има чакалня, Шенген и евро, пък и то си отива, то умира. Най крадливата и бандитска групировка източила десетки милиарди от държава и народ отива на бунището, но жалко, че пак няма да има хора вкарани в затвора. Което и следващо правителство да дойде на власт, пак няма да ни допуснат, защото в България няма читави политици, които да сформират читаво правителство.