Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

БСП напуска парламента

Според лидера на партията Корнелия Нинова в законодателния орган се прави тежък лобизъм в интерес на фирми и олигарси

   1| 2    
4
 
9
 
15
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Ама да вземат да се махнат и от България. ..най добре
8
 
8
 
14
Стоян Петров до: ivan.kostov.39
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Не си се променил с годините. Като днес си спомням, как при обвинения в корупция срещу правителството, премиера Костов викаше от трибуната на НС : "Дайте доказателства!Дайте доказателства!". PS това 39 годината ти на раждане ли е или номера на народното събрание.
3
 
19
 
13
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Резултатите от гласуването будят недоумение - от 185 присъствали делегати, 74 са "за", 33 "против", 3 въздържали се. Останалите 75 сигурно демокрацията ги е терминирала, хахахахах
13
 
16
 
12
Pyramid до: bertram
преди 4 месеца
Абе тези да се махат, пък който и да ги изгони. Все чак такива к.атили няма да са.
14
 
45
 
11
преди 4 месеца
Тъжно и жалкое е, когато партията наследница на БКП застава зад по-демократични идеи отколкото управляващата ни организирана престъпна група.

4
 
17
 
10
ivan.kostov.39 до: ivan.kostov.39
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
"Според Нинова аргументите са, че законодателният орган се ползва с 8 процента доверие и, вместо там да се правят и коват истинските закони, които да подобряват живота на българските граждани, се прави тежък лобизъм в интерес на фирми и олигарси и се правят задкулисни партийни договорки в интерес само на определени партии.' Аз не го вярвам! В българския парламент са само честни и предани на народа си народни избранници :)))))))))))))))))) Освен това парламента има 1000% доверие!!!!!!!!!!!!
2
 
21
 
9
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
"Според Нинова аргументите са, че законодателният орган се ползва с 8 процента доверие и, вместо там да се правят и коват истинските закони, които да подобряват живота на българските граждани, се прави тежък лобизъм в интерес на фирми и олигарси и се правят задкулисни партийни договорки в интерес само на определени партии.' Аз не го вярвам! В българския парламент са само честни и предани на народа си народни избранници :))))))))))))))))))
10
 
5
 
8
Pyramid до: 77_tss
преди 4 месеца
Не точно. Знак към избирателите.
5
 
28
 
7
преди 4 месеца
Сега прави фасони. После ще се опита да говори чрез президента. Но нека само се появи случай да се покаже в добра светлина пред избирателите и веднага ще доприпка обратно в НС.
4
 
21
 
6
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Не можах да разбера ... напускат политиката като цяло или е някаква политическа рокада ?