Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини и анализи

Карина Караиванова депозира оставката си като председател на КФН

От 1 март 2019 г. тя продължава кариерата си като представител на България в Борда на директорите на ЕБВР

0
 
20
 
3
993 до: studioaa
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
По времето на КТБ македонското девойче не беше в КФН... Освен това всчики проспаха КТБ и БНБ и ДАНС и КФН и политиците, ти си тръгнал да го лепваш на това треторазрядно финансово чиновниче, ако и да беше зам. финансов министър... Тя друго проспа, онази олимпийската застрахователна компания, и може би по този начин я възнаграждават, като я изпращат извън граница и извън КФН... В друго му е силата на това моме. ;-)
1
 
13
 
2
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Като се има в предвид, че е работила изключително за държавната администрация (т.е. нищо), няма както да се учудваш какво била проспала.
4
 
17
 
1
преди 4 месеца
Тази госпожа проспа източването на КТБ от свързани фирми на Борат и Дебелян, далаверите около ТВ7 и ББЦ на ***. Данъкоплатецът загуби 3 милиарда лева като резултат на нейното бездействие. За награда на "добрата работа" свършена от Караиванова тя се издига в йерархията и вече ще ръководи разпределението на европарите у нас. В родната ни администрация само ако си нагъл и некадърен и използваш служебни коли за лични цели само тогава се издигаш в йерархията иначе ще си стоиш цял живот забит на дъното...