Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини и анализи

Провал на увеличението на капитала на Сирма груп холдинг АД

Не е достигнат минимумът за успех на увеличението чрез записването на поне 19 786 839 акции

1
 
6
 
6
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Искам да попитам за последния параграф от статията, какви са условията като се прави такъв обратен сплит ? Ако може да се съединяват акции на воля и след това печатат и пускат нови на по-ниска цена става просто кражба от парите на предишните инвеститори на е ли така ?
0
 
9
 
5
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Ама всяка инвестицията в акции очаква някаква доходност.Няма изненада,не виждам и драма при 0.01 лв дивидент какво повече да очакваш от нова емисия?!?!?
0
 
32
 
4
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Това беше много прибързан и погрешен начин да се съберат парите за сделката с Онтотекст. Сменете си финансовите консултанти !
2
 
45
 
3
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Чекайте сега, другаре, не беше ли предишната емисия на цена 1.20 с гръмки обещания за тлъсти дивиденти ? Въпреки невероятното разрастване на бизнеса, всеки вложил 1.20 е загубил около 30 ст. са 2г., а тук се търсят нови балъци, пардон - инвеститори. Този път дори без напоително интервю в любимата медия - все едно да ловиш шарани на гола кука. А колко по-просто стават нещата без всякакви извращения като обратни сплитове - пускаш едни привилигировани акциийки за 3г. по условие Х %-та от печалбата да е само за тях. Раздаваш 20 ст. дивидент последната година, дигаш борсовата цена над 1.20 после събираш мрежата и се заравяш на дъното за 4-5г., като преди това за всеки случай ги обръщаш в обикновени. Все пак по тези географски ширини и дължини основно право на инвеститора е да инвестира, т.е. да си даде парите, а на емитента - да ги прибере срещу сочни обещания, нали така ? Нек'ъв тук долу риве (не е лично, да уточня), че не му дали 1 ст. дивидент. Може ли да се издребнява до толкова сега. Те 'фърлили по 1'20 като пенсионер на телефонен милиционер през терасата, сега рИвЪт за 1 ст... ееееее няма мащаб, на дребно се мисли. Затова крета борсата !
6
 
56
 
2
преди 4 месеца
Ръководството на Сирма груп холдинг АД е изключително нагло и за 2018 отказа да даде дивидент и само прибра печалбата без да даде и стотинка на балъците имали неблагоразумието да купят акции на холдинга. Явно сега е време наглите лъжливи меринджеи да посрещнат последствията от своите действия.

8
 
18
 
1
преди 4 месеца
опааа БФБ зацикли ...