Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Крайно десни европейски партии спират борбата с климатичните промени

Популисти отричат или подлагат на съмнение доказателствата на редица учени, че човешката активност допринася за глобалното затопляне

3
 
3
 
3
Sakamano до: Императорът
преди 4 месеца
Вярно е, че зелените често прекаляват, но пък вие отивате в другата крайност и като се конфронтирате, всъщност пречите да се намери разумно решение - екологична политика която не тежи на данъкоплатците и не вреди на бизнеса.
3
 
5
 
2
преди 4 месеца
Айде пак попОлистите ... истината винаги е на обратната страна на това което казват Блумбъргови ... манипулатори ! Евреи ли са , нямай вяра !
3
 
6
 
1
преди 4 месеца
Кои са тия: "редица учени", бе - айде цитирайте ЕДИН !!!

Ного ясно, че въглеродният двуокис е част от живота - нали ДИШАМЕ, той е продукт от дишането !!! Или зелените талибани ще ни забранят и да дишаме? Тоя проблем е решим лесно с повече гори, със залесяване - зеленашите като са толкова загрижени що не ходят да боцkат дървенца по баирите?

Няма НИКАКВИ смислени доказателства, че затоплянето, доколкото го има, е резултат от човешка дейност, напротив, огромната част от въглеродните емисии са от природни източници - зеленашите да забранят вулканите тогава.
Земята е била ного по-гореща и ного по-студена отсега в различни периоди, всеки геолог знае това. В Европа специално климатът през античността е бил по-топъл, 10 век започва рязко застудяване - всеки историк знае това - сега излизаме от тая миниледникова епоха.

Зеленашите са престъпници, с техните безумия Европа ще изпадне в енергиен колапс или най-малкото икономиката и ще стане тотално неконкурентна.