Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Азия

Тръмп: Северна Корея има страхотен потенциал за развитие

Условията за това бъдеще обаче зависят от напредъка по процеса за премахване на ядреното оръжие

1
 
11
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
За човек като Ким, който притежава абсолютната власт, предложението за страхотно развитие е покана да слезе от нея. Ким си има армия, има си поданици, има си държава, в която е със статут на Божество - накъде повече да се развива? Не знам Тръмп как си го представя това, но има и други външни големи играчи - Русия и Китай. Те пък му предлагат да си запази благините. За Ким е налице хипотеза за развитие, при която севернокорейският селянин ще почива на плажовете във Флорида, ще свали значките на династията от ревера си и ще опикае мавзолея в центъра на Пхенян, срещу реалността същият този селянин да се моли на олтара Му и да благодари, че е жив и огрян от лика Му - на кое ли ще заложи?
3
 
2
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
така говори полицай на терорист, взел заложници - кротко и благо, колко хубав е живота, как бъдещето е пред тебе и т.н. о после - Синг - Синг. той и с Вовата тъй прави - усмивки, бъдеще, Тръмп тауър, космически програми, докато го вкара в пущинака и му надене примката. обичам Тексаските каубои !
3
 
4
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Тръмпчо, какво ще развиват тези корейци? Ще им дадете технологии като на Русия и Китай? И Кимчо ще стане като Южна Корея?? Ще си избират правителства и президенти??? Или си наивник или ги будалкаш докато прекараш Кимчо. Ама той без кръв (без ядрен взрив) не дава властта.