Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Копенхаген привлича туристи с атрактивна електроцентрала

Идеята на града е да постигне въглероден неутралитет до 2025 г.чрез тотална електрификация

1
 
1
 
6
преди 2 месеца
да но не е нит вентилатор, нит слънчак не знам ква им е "културата" дет само звънти в на Зелевия празната тикква, но ИЗГАРЯТ ОТПАДЪЦИ е не са въглища и "не тровят околната среда" мм тц ич даже .... :))) пахахаха да ги еббба и у псевдо-еколозите, а на нас глуппците ни пробутват вентилатори с кредити с 60 пъти надценка ..... "Зеления Запад" си прай експерименти с нас ако мине мине нема са на загуба, щот са си избили от нас 100кратно парите, а те си изгарят разни неща бате, ем що да не е .... но при нас такива раоти не може и Расия не мое да строи АЕЦове щот ше земе сакън да възродиме индустрията пак и екологията отиди, хората ше имат пак раота и мангизи ..... :))
1
 
0
 
5
преди 2 месеца
Е, материалното благополучие наистина успява добре да прикрие всички недостатъци на скандинавския модел.
1
 
3
 
4
преди 2 месеца
В книгата си 1984 Джордж Оруел нарича управляващата партия на Великобритания Ingsog, което е съкращение от English socialism или Англия е социлиалистическа диктатура, начело на която стои човек подобен на сталин. До днес неграмотниците зеленаши, феминисти, социалдемократи се опитват да свързват 1984 с национализъм, фашизъм и други такива глупотевини, а всъщост това е предупреждение последствията от социализма и по-точно интернационалния социализъм.
1
 
4
 
3
studioaa до: zelka007
преди 2 месеца
Да в тези страни обществото е замръзнало някъде през 1968г и не е претърпяло никакво развитие. Днешните управленци на тези провалени нации, някогашна арена на втория комунистическия интернационал, до днес се опитват да строят комунизма. Дори Швеция иска да се присъедини към съветския съюз през 70-те и да стане съветска република. Тези нации имат огромно ниво на бедност, безработица, кошмарна огромна вътрешна инфлация и най-голямия брой самоубийства в света на човек от населението. Разбира се животните социалдемократи постоянно сочат праваления скандинавски модел като "голям успех" и внимателно замитат под килима уликите, които сочат към истината и големия провал. Социализмът не работи никъде, включително в скандинавските страни и няма нито един случай в историята, в който модел базиран на принудителна солидарност да е успял...
0
 
4
 
2
преди 2 месеца
А у нас една централна софийска улица не можем да направим по-атрактивна.

3
 
3
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
мдаа , в скандинавските държави културата и обществата са на друго ниво . наскоро попаднах на едно клипче , не е Дания(Копенхаген) , а е Швеция(Стокхолм) , ама поради много общото може да важи и за този случай :

https://www.youtube.com/watch?v=FQVnYeAgF1k