Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Тръмп и Ким остават добри приятели: като след приятелски развод

Имиджът на американския президент като преследвач на сделки пострада сериозно

1
 
8
 
7
Grosss до: Valentin13
преди 2 години
Парите ги държат в Швейцария и по офшорките,колкото до другото Садаммахна химическите оръжия и ракетите пък видяхме какво му се случи.
11
 
1
 
6
Valentin13 до: Grosss
преди 2 години
Няма профилна снимка
всеки знае, че на тези свят всичко е несигурно. и в тази купчина от несигурности, най-малкото е поведението на САЩ. не тръгвай със политически заклинания, ако не си съгласен, а ми отговори защо всички си държат парите в Америка и инвестират в Американски ценни книжа. САЩ са най-малко непоследователни и лъжливи, в сравнение с останалия свят.
1
 
7
 
5
преди 2 години
Няма профилна снимка
еее да да ама Ким обядва с Тръмп, а не с друг, който дори няма да бъде поканен на среща. Преговорите винаги са дълги и трудни, но пък трайни и резултатни, особено при демократични държави като САЩ. А я Венецуела да пробва да откаже нещо на господарите си...или пък Асад.
3
 
6
 
4
преди 2 години
Добрите приятели след работа отиват заедно на кръчма за да се отpeжат, или да се пробват да забършат по някое п*че. Тръмп и Ким са имали само официални срещи и извън политиката няма какво да си кажат, дори нямаше да се познават. Цялото им "приятелство" е преструвка, колкото и загрижеността им за мира.
1
 
1
 
3
Grosss до: Valentin13
преди 2 години
Добре де корейците какви гаранции им дават,че да се наведат?
10
 
3
 
2
преди 2 години
Няма профилна снимка
какво трябваше да им провърви на янките ? да се съгласят с Кимчо ? не разбира се. Тръмп постъпи брилянтно, като пълководец.
1
 
19
 
1
преди 2 години
Няма профилна снимка
Не им върви на янките във Виетнам и туй то! :)