Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Ева Майдел: Банките да намерят иновативни решения, не да въвеждат нови такси

След 15 декември банковите преводи извън еврозоната ще бъдат по-ниски, прогнозира евродепутатът

0
 
7
 
3
michaelis12 до: fortiss
преди 4 месеца
добре тебе кой те кара да ползваш българските идиотщини, ей ти тука https://thebanks.eu/ без да рекламирам няква поотделно, преведи си левчета без пари (ако е възможно) те ше го обърнат ако щеш в диаманти и ше го пратат къде и да е, излиза различно според тва накъде и колко, кой ти ползва български баннки за международни преводи или изобще български баннки за кот и да било ? Те първо не са български и второ са ги дали на местните туземски феодали под аренда да цицат такси и тва е ....
Са вече мое си напрайш онлайн банка през тела за 10 мин. с лична карта или паспорт в ЕС повтарям не в България, а в ЕС щот ние сме само некви фигуранти там на хартия, реално нишо не е в синхрон с онея SEPA mepa преводи и т.н.
2
 
1
 
2
ert
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Абе що се правите че не разбирате кво ви се вика?
Цитирам: "Регламентът приравнява таксите към таксите за вътрешни преводи, които са между 1 и 5 лева."
Казано е че таксите за преводите ще се приравнят към тези за вътрешните, или казано по друг начин таксите ще са еднакви и тези за вътрешните ще станат като тези за външните. Важното е да са равни, а на какво ниво не е регламентирано.
6
 
6
 
1
преди 4 месеца
"Българските граждани ще плащат десетократно по-малки такси за преводи в евро. Оказва се, че за превод от 10 евро може да ни се наложи да платим такса 15 евро. Необосновано високите такси бяха причината ЕС да се намеси", коментира евродепутатът.

това не го виждам как ще се случи !!!!!!!!
пак си го редактирайте, че ставате смешни