IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стокообменът и потребителските цени ще са във фокуса на седмицата в България

Централната банка ще обяви каква е била дейността на застрахователните дружества през последното тримесечие на 2018 г.

09:12 | 11.03.19 г.
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

През тази седмица ще излязат актуални статистически данни, свързани с развитието на българското стопанство – информация за дейността на застрахователните дружества, данни за стокообмена на страната ни, както и индекси на потребителските цени.

В понеделник (11 март) Българската народна банка ще даде информация за дейността на застрахователните и презастрахователните дружества към края на декември 2018 г.

Във вторник (12 март) няма обявени събития.

В сряда (13 март) Националният статистически институт ще обяви предварителните данни за вътрешнообщностната търговия със стоки – Интрастат и стокообмена на България през декември 2018 г. 

Ще излязат предварителните данни за търговията със стоки с трети страни - Екстрастат за януари 2019 г. 

НСИ ще публикува данни за местата за настаняване през януари 2019 г. От националната статистика ще разберем какви са потребителските цени през февруари и окончателните данни през януари 2019 г. 

В четвъртък (14 март) няма обявени събития.

В петък (15 март) БНБ ще публикува рамката на международните резерви и ликвидност в чуждестранна валута за февруари 2019 г.

НСИ ще изнесе годишните данни за товарния автомобилен транспорт за миналата година. В последния работен ден на тази седмица ще разберем какви са годишните данни за 2018 г. от наблюдението на работната сила.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:50 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още