Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Тръмп губи войната за Huawei в Европа

Държавите на Стария континент все още не са предприели драстични мерки срещу китайския играч

0
 
1
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
страхотна любов изпитва, наистина. няма седмица без нови санкции. гонят дипломати, арестуваха агентката, затвориха РТ. никой не би искал да бъде обичан така.
Блумбърг е доста глуповат в анализите си. чудя се на себе си, защо продължавам да ги чета. може би защото, за да разбере човек що е мъдрост, трябва да се начете на глупостите.
3
 
10
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Хах, то комунизма така му се такова мамата понеже изостана технологично и паричките свършиха. Жалките напъни да се бориш срещу прогреса или да се развиваш с политически мерки единствено ще доведат до крах. Този подход работеше много добре за отстраняване на конкуренти, но видно от реакцията на света просто китайците са мнооого напред. Лъсна и двуличието ,двойния стандарт и "свободния пазар" при правене на бизнес от такъв мащаб.
2
 
10
 
4
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Много ясно, никой не иска да изостава технологично. Последиците ще са ниска производителност и конкуретноспособност. Все едно да сравняваш ралото с трактор. Преди време китайците направиха първата мозъчна операция дистанционно благодарение на 5G. Автономна мобилност, 3D, UHD... са само някои от предлаганите 5G услуги. Без тях градовете на бъдещето са невъзможни. Но най-големия бенефит от 5G е събирането на огромни по обем данни с високо качество които са в основата на AI. 5G ще даде огромно преимущество на китайските AI компании които и без това са напът да станат лидери в тази област.
3
 
13
 
3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
нормално за тъ.панарин като него
5
 
26
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Изобщо какъв пазар, какви 5 лева. Като не може да победи с по-добра технология със сила.
Но освен Европа дали някой му се връзва? А пък и ако Европа изостане с 5G то си е печалба за Щатите.

3
 
34
 
1
преди 2 месеца
Това е недостатъка да се конфронтираш с всички - накрая оставаш без съюзници.