Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Експерт: Радослав Миленков има качества за подуправител на БНБ

Финансовата общност очаква да се публикува информацията с резултатите от стрес тестовете, а не както през 2016 г., посочи доц. д-р Виктор Йоцов

3
 
0
 
2
преди 1 месец
При наличната местна проява на разпространена в света държавна грешка за неограничавани щети от работата на централната банка (ЦБ) банковият надзор е с подсигурен провал. Сега, колкото по-добре се осъществява банковия надзор – толкова повече са възникналите щети.
ЦБ не е достатъчна за спасение от нарастващи щети.
Спасението на националното стопанство от нарастващи щети е възможно само с обществено предпазване спрямо щетите от ЦБ.
0
 
7
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ПО ДЕЛАТА ЩЕ ГО ПОЗНАЕТЕ.

Като шеф на ФГВБ той назначи и отговаря за СИНДИКА на КТБ.

КАКВИ ПАРИ СЕ СЪБРАХА ОТ ПРОДАЖБАТА НА АКТИВИТЕ НА ФАЛИРАЛАТА БАНКА , ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ЯСНО.

СИГУРНО Е ОБАЧЕ, ЧЕ ПО ЕДИН ДОСТА СТРАНЕН ЗА ДА НЕ КАЖЕМ ПРЕСТЪПЕН НАЧИН , най големият от активите на фалиралата банка ВЪЗБРАНЕНИЯТ оператор ВИВАКОМ се оказа в ръцете на единият от акционерите на банката - ПРЕДСТАВЛЯВАНИЯТ ОТ МИЛЕН ВЕЛЧЕВАТА ОФШОРКА ВТБ , която чрез шофьор на Стоян Марков - лицето СПАС РУСЕВ придоби струващият милиарди евра ОПЕРАТОР !!

Не питаме какво се случи с друга атрактивна собственост на фалиралата банка - ТБ ВИКТОРИЯ , която бе закупена от Петя Славова и нашумялата с последните афери нейна банка ИНВЕСТ ***.

В БЪЛГАРИЯ НЯМА КОЙ ДА ПИТА НИТО ФГВБ , нито пък неговият председател , КОЛКО ОТ МИЛИАРДИТЕ ПЛАТЕНИ ОТ ДАНЪКОПЛАТЕЦА СА ВЪРНАТИ ОБРАТНО ОТ ПРОДАЖБАТА НА АКТИВИТЕ НА КТБ!!!

Живеем филмирани в някакъв паралелен свят на виртуални реалности и напълно неясно бъдеще.

ВМЕСТО ДА СЕ ПИШАТ ГЛУПОСТИ И СЕ ПРАВЯТ ПОДОБНИ МАНИПУЛАТИВНИ ИЗКАЗВАНИЯ Е РЕДНО ДА НИ СЕ ПОКАЖЕ КАКВИ ГИ СЪТВОРИ ТОЗИ КОЙТО ИЗВАДИХА КАТО ЖОКЕР ОТ ФГВБ !!!

НЯКОЙ ЩЕ НАПИШЕ ЛИ НЕЩО КАКВО СТАВА СЪС СЪБИРАНЕ НА ВЗЕМАНИЯТА ОТ КТБ за което пряка отговорност носи въпросния "специалист" ??

Изглежда няма желаещи!

Пък и най вероятно не е за писане защото там не мирише , а вони!