Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Т. Стойчев: Вече две години Brexit отнема вниманието от важните теми за ЕС

За нова вълна от информационни атаки с фалшиви новини преди евроизборите през май предупреди ръководителя на Бюрото на Европейския парламент в България

0
 
0
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Аз също мисля, че твърде много медиите отразяват Брекзит. Затова задава въпроси:
1. Защо се правим, или не правим, че темата е от ТОЛКОВА жизнено важно значение за България, като се имат предвид икономическите, културните и други скромни отношения с ОК?
2. Защо ни се натрапва едностранчива информация и налага мнение, че Брекзит е МНОГО лошо нещо за ОК и никога не се говори защо и кое накара ОК да излезе от ЕС? Никога не прочетох самокритични мнения на шефовете на ЕС с какво навредиха самите те - Меркел, Юнкер, Туск и т.н. - като направиха ЕС непривлекателен?
3. Агитацията на ЕС – е да вярваме и защитаваме санкциите срещу Русия, да поддържаме мнението, че Брекзит е САМО срещу ОК, че ЕС е много хубаво нещо, което е забранено да бъде критикувано, защото автоматично ставаш евроскептик (като Орбан и още по-лошо). Това НАДМИНА границите и на агитацията и пропагандата по времето на соца в Източния блок?
4. Защо след като ГЕР(БКП) се омазаха до шията и всеки ден има провали и скандали, не се занимават със себе си, да се извинят на хората, признаят грешките и поправят? Вместо това плюят по…БСП и Йончева с особено настървение – ама много е лоша, говори открито за корупцията и идиотщините им. Това е ТВЪРДЕ елементарна политика в стил с. Шума и Банкя. Сега се опитват да се измъкнат от скандала с апартаментите. Нямаше как да натопят пак Нинова и Йончева, защото сигналите идват от Америка за България, а ние знаем кого защитава тя.
Лично аз се чувствам много подведена и неуютно. СРАМ МЕ Е ,че имаме такива управляващи – нагли, алчни, комплексари. Липса на всякаква класа и интелект у тях. Представяте ли си имена като Иван Гешов, Чилов, Буров и т.н. да са се боричкали за много на брой и ЙОФтинки апартаменти? А представяте ли си §ветанов и Цецка да направят дарения с очевидно парите им вповече (засега не питам откъде) и да направят дарения като братята Христо и Евлоги Георгиеви? Дори и Борисов не го виждам в такава роля, въпреки целия му егоцентризъм.
2
 
2
 
1
Gre
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
"Т. Стойчев: Вече две години Brexit вниманието от важните теми за ЕС"
Петя, нящо не можах та разбера, ше знаиш!