Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Как директорът на VW се размина с уволнението?

Свързана с нацистите реплика можеше да коства позицията на Херберт Дийс

0
 
0
 
7
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Ам... Алюзорничко идва. Толкова, че самият той се е усещал вероятно. В най-добрия случай е опитал да покаже, че е надраснато едно погрешно разбиране, а в най-лошия - каквото там са изпищяли е коректно. Рискована заигравка във всеки случай.
0
 
4
 
6
Боян до: ПИЧ
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Аз не съм нацист или нещо подобно, но твърдо вярвам, че работата те прави свободен, но за жалост важи главно в случай, че работиш за себе си, за жалост при капитализма повечето работни места не дават никаква свобода.
1
 
3
 
5
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Аз също не виждам проблем с изказването на този голям директор. Действително е че печалбата те прави свободен, ама другото не е вярно - че работата те прави свободен. В някой случай работата те прави роб, а в други ограничено свободен. /във всички случаи си не-свободен откъм време/
5
 
5
 
4
преди 3 месеца
Как смее да говори на немски - езикът на нaцизма!
3
 
3
 
3
zelka007 до: vankata89
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
"Аз не виждам какво лошо и невярно е казал." ... ами изключително непремерено и вулгарно изказване , освен ако е решил с гръм и трясък да не е изпълнителен директор а да се занимава с политика като водеща фигура на някоя неофашистка организация ... нещо като продължението ти на коментара за жените и парите :))) . от чисто любопитство питам , ако някога имаш дъщеря , какво би я посъветвал за да успее в живота :)))

1
 
4
 
2
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Ако си жена като имаш пари ще спиш с който искаш а не с който трябва :).
2
 
4
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Аз не виждам какво лошо и невярно е казал. Като имаш пари няма нужда да слугуваш на никой и може да правиш това което искаш. Ако си компания и имаш много пари може да си избираш по какъв проект да работиш без да се притесняваш за финансовото си състояние например компанията създала играта half - life Valve има достатъчно пари и е свободна да прави каквото си иска. Ако ще спиш с който искъш а не с който трябва :D. Тия немци се побъркаха тотално.