Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

САЩ отчете най-големия в историята си месечен бюджетен дефицит

Пропастта в бюджета за февруари достигна рекордните за САЩ 234 млрд. долара

1
 
3
 
6
0pk до: khao
преди 2 години
Ко беше Килъри на власт, нямаше да има такъв дефицит, м? :D
4
 
2
 
5
bgMan до: khao
преди 2 години
По-скоро това се дължи на изчерпването на технологичните компании и последващите от това различни неща отколкото на политиките на Тръмп. Екипа му видя това дълго преди да се случи и се опитаха да направят нещо по въпроса. Тръмп няма абсолютно никаква вина за изпускането на въздуха. Всички говореха и знаеха че това ще се случи. Той просто се опита да спъне възхода на китайския технологичен шпионаж и интелектуални кражби.
10
 
21
 
4
преди 2 години
Няма профилна снимка
хахаха, политиките на некадърника започват да дават първите си полодове!
9
 
14
 
3
преди 2 години
По време на криза бюджетния дефицит е положително нещо. По време на икономически подем е пагубен! Но дедо Дони е на друго мнение, въпреки предизборните му обещания за неговото свиване!;)
1
 
32
 
2
преди 2 години
Няма профилна снимка
Бюджетният дефицит още 2018 надмина 1 тр. долара. За миналата година официалният дефицит е около 800 милиард плюс още около 500 милиарда отнесени в "други" извънбюджетни сметки. За да откриете колко е точно дефицита, просто погледнете емисията на нов дълг, която за 2018 е 1.4 трилиона долара. За 2019г. се очаква да достигне 2 трилиона по всички бюджетни и извънбюджетни пера.
6
 
39
 
1
преди 2 години
Няма профилна снимка
Най-големия балон в света. При тези темпове годишния дефицит скоро ще стане над трилион, а вероятно при известно оскъпяване обслужването на дълга годишно ще струва пак толкова. Това разхвърляно на 300 млн американци просто е нереално. Ако ще и с най-голямата армия в света...