Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Еврокомисарят по бюджета призова ЕС да блокира сделката между Китай и Италия

Гюнтер Йотингер наблюдава с безпокойство как редица европейски страни предоставят своята стратегическа инфраструктура на Пекин

1
 
6
 
10
michaelis12 до: Mavi Goz
преди 1 месец
свириха го мача за такива кат Йотингера, да са внимавли повече в картинката и да продължават да внимават, че може да ги свитне тълпата кат освирепее още малко ....
2
 
3
 
9
michaelis12 до: Стоян Петров
преди 1 месец
Стоене как виаш тва е цитат от оня тиняк на снимката горе, не го каам аз, щом тоя каа явно са такива ......
3
 
8
 
8
преди 1 месец
Няма профилна снимка
По времето на ГРЕКЗИТ Гърция и тя сключи такава сделка с китайците.Дадоха си най голямото пристанище на китайците за години напред,щяха да изнасят зехтин и домати за Китай и да си оправят икономиката.Ама нещо не излязоха сметките и после пак чакаха ЕС да им отпусне още малко парички да не фалират съвсем.
3
 
7
 
7
Mavi Goz до: michaelis12
преди 1 месец
А тоя мишкуняк на снимката имаше ключова роля, когато калесваше Украйна за ЕС и й чертаеше светлото бъдеще, докато оная невестулка от "братските САЩ" изричаше легендарните си думи, дето си цитирал... Та... най-вероятно требва да е човек с доказани евроатлантически ценности и можеме смело да му се довериме, че и тоя път води ЕС в прайлната посока - най-малкото заради успеха, който донесе на Украйна и ЕС с делата си... :lol:
1
 
10
 
6
Mavi Goz до: michaelis12
преди 1 месец
Хихи... Точно казано, особено за оная с бисквитките... :lol: Европа се оказа в положението на нае бана и изоставена, щот се управлява от мъжки и женски генетичен отпадък, който не може да възпроизведе себе си, като писалите след тебе, не ли да подкара некъв напредък... Докато се бориме за зеленяшки фъш кии, формата на краставиците, правата на бо клуците, поверихме икономиката, отбраната и сигурността си на яловици в мъжки и женски дрехи и воала - имаме печеливш - Европа, пълна с лемури, живеещи в некъв виртуален свят от мечти и мокри зелени сънища, докато истинските гиганти, без значение какви са им пенсиите, щот разчитат на младите мъжки мускули, я изяждат с наслада - парче по парче... Дришлювци, живеещи в нета, сметат пенсиите на руснаците и гласуват за зелени тикви, докато немощните пенсионери, докато умиргът от глад и разни популисти и дръпнати човечета прагматично строят пътищата на 21 век... Жужета, тромбони, сидзимпини и прочее бутат държавите си напред, докато ние се бориме срещу държавите си, щот национализмът и популизмът, националната държава и националните интереси били кофти раота... ;) :lol:
Ми квото почукало, такова му отговорило...

6
 
2
 
5
redcretin до: michaelis12
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Миша, не се излагай :)

http://www.worldometers.info/population/china-eu-usa-japan-comparison/
8
 
7
 
4
Стоян Петров до: michaelis12
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Сверхдержава с пенсиями в 200 долларов и таким же прожиточным минимум. Хоть бы постеснялись употреблять это слово!

И руснаците вече са наясно що за гигант са. Това са коментарите по форумите им. Някой трябва да се срамува.
9
 
5
 
3
Стоян Петров до: michaelis12
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Китай е гигант по дългове. Общата задлъжнялост в момента е около 260% от БВП. Очаква се до 2025 да достигне 327%. На същото положение е и Италия като само държавния и дълг е 135% от БВП. Баш длъжниците на света се надхитрят. Китайците може и да спечелят нещо, защото имат работна сила но италианците с певците и артистите с които разполагат, винаги ще са на загуба. Колкото до русия, всяко правило си има изключения - демек не е гигант но може да се цитира като такъв.
5
 
11
 
2
преди 1 месец
мда а тоз горе кой го е избрал, че и власт му е дал ?! тия глобалистите не разбраха явно или още не искат да разберат, че техния кораб потъва и нема го бъде повече ..... "В свят с гиганти като Китай, Русия или нашите партньори САЩ" ..... според наще "медии" Русия е регионална фалирала колония (последното е верно обаче) ..... :)) в САЩ изобще не смятат ЕС за къвто и да било партньор, а за васал тва мисля им го каза още тогава госпожата с бисквитките в Украйна "You know fuuck the EU....."
3
 
15
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Според някои коментатори, следващият кандидат за напускане е Италия. Предполагам, че блокирането на тази сделка, ще засили любовта на италианците към ЕС.