Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Борисов: Турция отказа да се извини за изказването на Чавушоглу

Премиерът убеждавал пет часа турския вицепрезидент Фуат Октай да каже, че няма натиск за опрощаването на дълговете на мюфтийството

0
 
2
 
5
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Какво можем да очакваме от премиер , наподобяващ селски пехливан? Прави непрекъснато чупки в кръста при всичките си 160 кила.
Все се извинява на американците, все се докарва на началниците от ЕС и лъкатуши по отношение на руснаците. В арабския свят играе танц със саби и не знаем какво договаря. Само откровено пълзеше в краката на Путин и молеше за прошка големия брат, както го нарече, а онзи го гледаше презрително.
Борисов е мярка за посмешище. Горкият не е изключение от ефекта на Дънинг Крюгер: Простият не може да разбере колко е прост.
И още - цитат от Джон Гришам: "Срамът беше емоция, която той не познаваше от години. Зависимите не познават срама. Когато се унижаваш безброй пъти, спираш да чувстваш срам."
1
 
3
 
4
serafima до: khao
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Голяма боза е в главата ти. Какъв руски ботуш те рита, като гуменката на цецо върши чудесно слугинската работа на краварите. Той ходи там и КАТА месец на инструктаж. Всички знаем начина им на управление - всеки ден скандал и зариването му на другия ден с нов. Те гробарите нямат нищо общо с Кумгейт, Суджукгейт, Съсипването на Пирин, Жирардели не е техен консултант, нямат нищо общо с къщата в Барселона и с щедрата баба, дарила зет си 6 апартамента. ГРОБ няма нищо общо с 10 годишното ограбване на България и българските данъкоплатци, те нямат нищо общо с това, че България се превърна на обслужващ келнер на "началниците "от Брюксел и Вашингтон, те ГРОБАРИТЕ на България нямат нищо общо с нищо.
7
 
7
 
3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
ние сме под руски ботуш, турция може да говори квото си иска, но за да направи нещо първо трябва одобрение от джуджето !
Пак предизборно отклоняват вниманието от апртаментите и кражбите.
2
 
8
 
2
Pyramid до: nkavrakov1982
преди 2 месеца
А аз сега си мисля, че Чавушоулу е прав и наистина, няма за какво да ни се извинява, т.к. е казал истината. Бйовцу неведнъж сни гледали в очите и са ни лъгали най-безсрамно. Нищо по-лесно да си измие ръцете с комшята, когато го няма. И същевременно, да каже малко истина, т.к. май наистина, не еоказван натиск /„натиск” има при съпротива/ а, по-скоро, някой някому е намигнал за далавера, във връзка, примерно, с концесия или нещо такова. Няма смисъл и нужда, повтарям, да лъжетурският министър, за разлика от нашите апапи, на които земята се изплъзва под краката.
7
 
25
 
1
преди 2 месеца
Бокич, след като за 10 години не успя, да накараш дори съседа да те уважава, направи си сметката сам. А, за цялата крадлива паплач, с която си се оградил, бъди благодарен на овчето, търпение на България, което е жалко, разбира се!