IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Канят хотелиери при заплатени две нощувки да предлагат трета безплатно

Целта е да бъде насърчен вътрешният туризъм в България

12:15 | 02.04.19 г. 3
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

При заплащане на две нощувки в България туристите да получават трета безплатно, предоставена от хотела – този призив към бизнеса отправя Министерството на туризма.

В съобщението се казва, че това е част от новата концепция „Неочаквана ваканция“. Насърчаването на вътрешния туризъм е фокус за 2019 г., което бе обявено през февруари с инициативата „Естествено в България“. 

Сега с трета безплатна нощувка идеята е да се удължи активният зимен и летен сезон, както и да се разбие стереотипът за уикенд пътуванията с до 2 нощувки.

Всеки хотелиер може да стане партньор на националната кампания. Тя ще бъде популяризирана в български медии и ще продължи през април и май, обещава Министерството. 

Мениджърите и собствениците на места за настаняване в България, които желаят да са партньори на „Неочаквана ваканция“, трябва предварително да направят безплатна регистрация тук и да създадат собствен профил.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:44 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

3
rate up comment 1 rate down comment 0
Hahoto
преди 5 години
Нашите хотелиери предпочитат "Неочаквана ваканция" във вариант, плащаш две нощувки, спиш една ....То и регистрацията е невъзможна, щото сайта на министерството е дал фира!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 7 rate down comment 1
Blueberry
преди 5 години
Да очаваме ли от МРРБ кампания купи 2 апартамента, вземи един безплатно. От МЗ - две операции, третата безплатно. От МФ - два кредита, третият безплатно и т.н.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 8 rate down comment 1
khao
преди 5 години
некадърници, това не ваша работа !!! нека всеки си реши къв дискаунт ще дава и дали да го дава ...Вие накарайте Цеко да плаща и да не сече повече дърва от позволеното му !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още