IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роботизация, 3D принтиране и машини в бизнес платформата MachTech & InnoTech 2019

Форумът разкрива потенциала на индустриалните технологии от 15 до 18 април в Интер Експо Център, София, България

09:09 | 03.04.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: machtech.bg</em></p>

Снимка: machtech.bg

Съвременната промишленост е немислима без три елемента - роботизация, 3D принтиране и високотехнологични машини. Като професионална платформа за сектора на металообработката и индустриалните технологии, от 15 до 18 април изложение MachTech&InnoTech Expo за 11-и път ще запознае професионалната публика с иновациите и тенденциите в сектора.

Ключово ще бъде мястото на роботизацията, 3D принтирането и модерните машини от най-ново поколение – с прецизност към най-малкия детайл и по-висока производителност. Международният български бизнес форум ще се проведе в Интер Експо Център, София. MachTech&InnoTech 2019 ще се разпростре в четири изложбени зали върху повече от 10 000кв.м. Над 190 участници от България, Турция, Италия, Германия, Полша Унгария, Румъния, Австрия, Чехия и Гърция ще представят иновативните си продукти.

Роботизацията на индустриалните процеси

Роботите са в центъра на следващото поколение работна среда, която комбинира компютри, изкуствен интелект и информационни технологии, използвани съвместно в интелигентни фабрики. За целите на електродъговото заваряване ще бъдат представени качествата на интегрираните роботизирани решения. „Използването на промишлени роботи позволява висока гъвкавост при процеса на заваряване“, коментират професионалистите. „Под светлините на прожекторите“ попадат роботите, предназначени за прецизни и повтарящи се задачи, при които има пряко взаимодействие с човешката дейност. MachTech&InnoTech Expo 2019 ще представи и високата стойност на роботизацията при фрезоването на камък, метал, дърво, пластмаси и композитни материали. Изтъкнати ще бъдат роботите с 360° работен обсег, приложими за повдигане, преместване, монтаж, инспекция и опаковане.

3D принтирането е с още по-широко приложение

Тенденцията за 3D принтирането, която се наблюдава през последното десетилетие е – това е технология, без която съвременното производство е практически немислимо. Логично и MachTech & InnoTech Expo 2019 ще се превърне в технологичен хъб за новостите в тази област.

Изложителите ще представят екструдери за заваряване и 3D печат, чрез които бързо и едновременно могат да се произвеждат серии от изделия. Качествата на 3D принтери, работещи с течна смола, ще бъдат представени за нуждите на бижутерията, образованието и стоматологичната медицина. На щандовете ще бъдат изложени и машини, способни прецизно да персонализират продукта според изискванията на клиента.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 04:35 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още