Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Фандъкова: Само ДНСК ще реши дали да спре строителството на небостъргача

Прокуратурата проверява разрешителното за строеж на високата сграда на „Артекс”

0
 
4
 
6
khao до: CGY
преди 1 година
Няма профилна снимка
важното е покрай далаверите на дпс да е тихо.... кво е един апартамент без тец до него :)))
0
 
7
 
5
преди 1 година
Фяндъкова само преди 3-4 дни от Строителния контрол казаха че проблема с тази сграда може да бъде решен само от съда Какво прехвърляте си само топката а строителството там продължава докато го завършат и хората забравят
0
 
14
 
4
CGY
преди 1 година
О, и проблем е, че ако не се беше разсмърдяло около номенклатурчиците, нямаше и дума да се обели за тази сграда, както се случва и за много други “шедьоври”.
0
 
15
 
3
CGY до: Shadow1
преди 1 година
Проблемът е, че някой изобщо е разрешил 30+ етажна сграда на това място, че не забелязва как инвеститорът продава “жилища” в нежилищна сграда, че институции, прехвърлят функцията, заради която съществуват, на други институции. Проблем е в европейска столица с 1,5+ млн. население да няма никаква мисъл и визия за градоустройство и градска среда.
1
 
8
 
2
khao до: Shadow1
преди 1 година
Няма профилна снимка
аааа нема проблем вече, цецо им го реши и не е до хората, a до някъв градоустройствен план дето само пречи и уж имало лимита за височината в тоя квартал, ма сега един план ли ще съсипе на цецо гледката, аркадаш ....
4
 
1
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Какъв е проблема в случая ? Че има шанс да строят без разрешително или че сградата е твърде висока и хората не я харесват, не можах да разбера от статията ?