Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Без детски, ако детето не ходи на училище или детска градина

Предвижда се помощта за първи клас да се изплаща вече на две равни части - в началото на първия и втория учебен срок. Целта е да се задържат учениците в училище

1
 
2
 
2
Императорът до: Императорът
преди 3 месеца
Апропо - за някои неща Конституцията ни е доста лигава - тя по презумпция смята, че всички индивиди са добри, работливи и отговорни. Ами не са за злощастие !!!
1
 
9
 
1
преди 3 месеца
Асане, защо винаги, когато става дума - пряко или индиректно за ромове - се сещате само за ПРАВАТА в Конституцията, но не и задълженията? Да, там пише, че гражданите имат ПРАВО на социално подпомагане, но пише, че образованието до 16-годишна възраст е задължително и че владеенето на Български език (ще рече писмено и говоримо) е право и ЗАДЪЛЖЕНИЕ на всеки Български гражданин !!!

Е, пита се в задачата, нормалните хора длъжни ли са цял живот да хранят наготово някакви хъхрешки същества, които дори не благоволяват да се научат да говорят членоразделно, поради което са негодни за почти всяка нормална работа и отказват да работят дори това, дето е подходящо за тях? Ами хайде тогава всички да спрем да работим - и - позовавайки се на правото ни на социално подпомагане от Чл. 51 - да искаме държавата да ни храни наготово - пък откъде тя ще вземе парите, това е нейн проблем... или такова "право" без задължения имат само ромовете?