Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Майк Пенс: Недопустимо е Германия да не се откаже от „Северен поток-2“

Според американския вицепрезидент Германия трябва да направи повече, за да увеличи разходите си за отбрана

   1| 2| 3    
0
 
1
 
23
Eon
преди 1 година
Няма профилна снимка
Войната много лесно може да се разпали, преди около 100-тина години така един сърбин гръмна един австриец, и след това британец и немец се биха във франция... глобализация, кво да го правиш....
2
 
4
 
22
преди 1 година
...взема такова решение, което някак не се нрави на нашия бизнес.
11
 
6
 
21
Sokratus до: Mavi Goz
преди 1 година
От тази държава, която е била в основата на последните две световни войни и на повечето европейски конфликти! И нейният военен бюджет е $70 млрд! Но ще се сетиш най-бързо, като си бръкнеш в джоба и усетиш приятния шум!!! ;)
5
 
16
 
20
Mavi Goz до: Sokratus
преди 1 година
И от кого САЩ пазят Германия? От Полша ли? Щот май само Полша има некви претензии към Германия... :lol:
16
 
8
 
19
преди 1 година
Според правилата на НАТО германският военен бюджет трябва да е $80 млрд, а той е $49 млрд. В същото време САЩ харчат пари за отбраната на Германия!!!
А какво прави тя? Плаща газопровод, с който да прецака Полша, Словакия, Чехия и Унгария (газта за тях да минава през нея). Прави така, че да даде още една причина на Русия да дестабилизира Украйна или направо да я нападне!
И кой ще плаща после сметката!
Заслужава ли си за годишен ефект по-малко от $2-3 млрд да направиш бели за трильони!?!
;)
9
 
27
 
18
Pyramid до: Стоян Петров
преди 1 година
Какво е „нормална европейска страна”?, Петров? Опедерасена, васална ***, в която, да си бършат мазните мутри краваристанците? Йебем ти „идеала” никакъв.
7
 
26
 
17
Pyramid до: Стоян Петров
преди 1 година
Стоене, тези „директиви”, въпросният да си ги завре, де слънце не огрява. Случайно да не си забравил, че ВСЕКИ ома СВОИ онтереси? Какъв е този, да командори? Ай сиктир, нагли мамуни! ! !
8
 
32
 
16
преди 1 година
Няма профилна снимка
Нуждаят се от война защото са фалирали. Този път обаче нямат съюзници а само врагове. Дано не им се вържат на простия акъл.
10
 
29
 
15
преди 1 година
...наистина американчетата се стягат за война и се надяват и тя да мине без бомби на тяхна земя, но уви. Руснаците наблягат на това, че ще се унищожават и центровете от където идват командите а те основно са на американска територия. Дано да го проумеят и да се спрат. Да се спрат, но едвали. Без лочане / ...да лочане а не бизнес! / от останалите народи ги чака икономически фалит!
7
 
36
 
14
Mavi Goz до: doba
преди 1 година
И още по-лошото е, че точно американците се стегат за война в Европа - вероятно, защото точно това им е целта - САЩ направиха най-големите кинти от следвоенна Европа...