Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Соломон Паси: На Балканите трябва да има ядрено оръжие

НАТО даде на България огромна сигурност и огромно спокойствие, каза бившият външен министър

   1| 2| 3    
2
 
5
 
22
преди 1 година
Няма профилна снимка
Съд за държавна измяна, както Импето каза.

Защо няма коментар от Борисов? Съгласен ли е с казаното от атлантика Паси. Радев къде спи а не е взел отношение?
3
 
12
 
21
michaelis12 до: Стоян Петров
преди 1 година
ако искаш ела да те хвана и да те прата при Св. Петър ммм ?? .... :))
6
 
12
 
20
преди 1 година
еврейна на саппунь и прах за пранье !!
5
 
8
 
19
Pyramid до: Стоян Петров
преди 1 година
Петрофф, що не скочиш надолу с главата от десетия етаж? Или ти е мъчно за тротоара?
СПИКО, след тебе, ще сменят 2-3 плочки, нищо страшно.
5
 
13
 
18
преди 1 година
Соломон Паси трябва да пасе, а не да плещи врели-некипели. При никакви обстоятелства, янките няма да оставят котрола над Копчето у „туземци”, при желание, дистанционно, ще го натиснат, а за нас - или изобо, който остане жив - ако остане - ще се падне да погребвае близки, приятели и да разгребваме радиоактивната пепел.
Накратко, този кр..етен да не зее и да не ми пафа в ръцете. Ще съжалява, че изобщи се е родило, това изчадие.
9
 
22
 
17
преди 1 година
Долен лобист президент на клуба на смъртта нарекли се "миротворци". Можещи да си позволят да заплашват всеки и всичко и да говорят каквото си поискат с най-силната военна сила зад гърба им! Срам и позор за човечеството! Шайка престъпни отрепки си играят с бъдещето на цялото човечество!
7
 
26
 
16
преди 1 година
Няма профилна снимка
Само във васална страна като нашата може да не бъде съден един комплексар и продажник, който крещеше при това "Майната му на правосравието". Чупка бе, НИЩО? Понеже не си ходил и войник, а си полуеврейче и много заиграваш с тази карта, а пък и ние дремем, се развяваш байряка. да се правиш на войнстващ - избиваш коммплекси - ту ревеш, ту говориш гулости. ТОЗИ индивид трябва да го съди съд, ако има у нас. Единствената страна, която е употребила ядрено оръжие в света върху градове и направи знаете какви поражения, е СВЕТОВНИЯТ ЖАНДАРМ ФАЩ. Като искаш ядрено оръжие - ЧУПКА от България!!! НИКОЙ НЕ ТИ ДАВА ПРАВО ДА говориш от името на българите. Надявам се все пак да си получиш заслуженото. ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА, пише в една книга.
14
 
30
 
15
Императорът до: Стоян Петров
преди 1 година
Абе, идиoтe - нали ако имаме дори една ракета с ядрена бойна глава насочена срещу Русия, тия при евентуален сблъсък направо ще ни изпепелят, бе !!!

Айде всички тия вие, дето мразите Русия - качвайте се на една гемия, ставайте пирати и вървете нападайте Крим или Сочи, ама тука не ви искаме !!! Твоите изказвания - и изказванията на тоя гнусен *** е подстрекателство на война и военни действия срещу България - само дете тебе, за разлика от него никой не те знае !!!
13
 
28
 
14
Императорът до: Mavi Goz
преди 1 година
В нормална държава тоя отдавна щеше да бъде разстрелян за измяна !!!
13
 
25
 
13
преди 1 година
Ясно е, че ако тук има военна база, при това с ядрено оръжие - това при военни действия със сигурност ще провокира ответен и дори превантивен удар по нашата територия отстрана на Русия, срещу която са тия бази !!! Следователно изказването на тая твар може да се третира като престъпление по Чл. 98 от НК - Предателство (поредно) срещу Републиката !!!

Разбира се, не можем и да си мечтаем дори, че т.нар. "прокуратура" (същата която се споразумява с ***, опитали да убият с ритници в главата български войник, за да могат да се измъкнат безнаказани от правосъдието) ще се самосезира.

Какво още трябва да се случи, за да разберем, че т.нар. "главен прокурор" е най-големия престъпник в тая държава?