Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Апартаментгейт подхрани очаквания за превес на БСП на евроизборите

Темите, свързани с престъпност и корупция, стават все по-важни за обществото

1
 
2
 
5
SS-23 до: Sakamano
преди 3 месеца
Аз пак ти казвам, че ЕДИНСТВЕНАТА реална цена е таз, на която двете страни си стиската ръцете! Точка! Извън този техен "договор", не същедтвува и не може да съществува никаква друга цена, в средата на пазарна икономика. Опитваш се на общото статистическо понятие "пазарна цена", да вменяваш някаква форма "абсолютност"! Ами нали точно "стисканета на ръцете" е действието който е формирало досегшните "пазарна" цена! Нали така ?! Е като е така, защо всички среднопретеглени досегашни "стискания на ръце" ги приемаш за меродавни, а това "стискане на ръце" между Цвъки и "Артекс" - не го приемаш? Странен, двоен аршин?! Два субекта могат да се договарят на каквито искат цени, разбираш ли или не разбираш? НИКОЙ не може да каже "колко" струва дадена стока, докато тя не бъде продадена!
1
 
5
 
4
Sakamano до: SS-23
преди 3 месеца
Има две възможности: Или силно занижената цена е отплата за "услуга" - което е очевиден случай на корупция, или в документите е записана по-ниска цена отколкото реално е платена - тогава е неплащане на данъци и вероятно изпиране на пари. И двата случая нямат нищо общо с пазара. Щом цената е достъпна само за ограничен кръг хора, това не е пазарна цена.
10
 
6
 
3
SS-23 до: ABBA
преди 3 месеца
Аз така и не виждам къде има тук "корупция" ?
"Цената", това е стойността на която си стискат ръцете двете страни! "Пазарните цени" е безсмислено , имагинерно , статистическо понятие и нищо повече! Както казах, "пазарна" е тази и само тази цена, на която двете страни си стискат ръцете. Няма никаква друга цена при свободната търговия и пазарната икономика.
6
 
12
 
2
ABBA до: s3
преди 3 месеца
"...че само нашите хора от ГЕРБ се оправят с хубави апартаменти на топ локации и на цени под пазарните."

Това и на последният деббил ще му проговори: корупция!
30
 
19
 
1
s3
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Комунистите ги е яд, че само нашите хора от ГЕРБ се оправят с хубави апартаменти на топ локации и на цени под пазарните. Ами който го може го може, а останалите газ пи*каят и само плюят. И така и трябва да е, който управлява трябва да може да се уреди и себе си, и семейството си, а комунистите и народа да си налягат парцалите и да траят.