Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Икономиката на България расте с 3,4% през 2019 г. и с 3,3% от 2020 до 2022 г.

Външната среда и неизпълнението на публични инвестиционни проекти са рисковете, посочени от Министерството на финансите в пролетната макроикономическа прогноза

0
 
2
 
5
преди 1 месец
Абе, при положение, че процентът инфлация е подобен или дори по-голям (ако говорим за РЕАЛНА) инфлация, то за какъв "растеж" говорите изобщо, стъкмистици, дето мислите хората за идиoти? А как да тълкуваме това: Коефициентът на безработица се очаква да се понижи до 4,6%през тази година, което ще бъде съпроводено и с повишение на участието на трудоспособното население в работната сила (15-64 г.) до 72,3%.
Как така хем безработицата е 4%, хем НЕработещите лица в трудоспособна възраст са 27,7% ???? Демек за безработни бройкате само хората, които си търсят работа, но ордите ***, отказващи да учат и работят, не ги бройкате - тях по презумпция сме длъжни да ги храним?
На следващото преброяване хубаво ще си помисля дали да не се напиша и аз един *** и да висна на вратът на социалната система !!! Спирайте им помощите на тия, че загробиха държавата !!!
0
 
7
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Питайте Падишаха преди да обявявате темпа на растеж. Цяла та минала година той говореше за 4% и че сме между първите в ЕС. Ние завършихме с 3.2% (ТРИ ЦЯЛО И ДВА ПРОЦЕНТА), при положение, че растеж до 3% още НИЩО не носи. В същото време темпът на растеж в Румъния е 7%, в Унгария - 6%, доскоро беше 8%, литва - 5.6%, Словакия - там някъде и т.н.
Боко и гуменката, че са нагли и прости, е ясно. Боко вадеше едно смачкано листче от вътрешния си джоб при Слави и само повтаряше 20%, но не го питай какво означават тези 20%. Срещу него умникът пък повтаряше 26 милиарда, за да му опонира. А това в случая е едно и също, но извадено от контекста, боко иска да се похвали с малък процент на държавен дълг.
Докато ни управляват мутри-калинки-крадци-наглеци- слугинаж на Началници по избор, НЯМА да започнем дори само да излизаме от ХЕНДЕКА. ПАК гласувайте за тях!
6
 
9
 
3
преди 1 месец
Тиквесторо фанете опрайте с тоя мити растеШ асансьоро у панелката че не се знае кога ше пропаднем с него и земете асфалтирайте поне ЕНА УЛИЦА щот само уйя ми е пораснал с 3% кат го гали любовницата, друго нищо у коччината .....
2
 
10
 
2
al64ad до: Sandy
преди 1 месец
Няма профилна снимка
не се пали чак толкова на стъкмистиката и нечии мокри сънища :) :)
15
 
20
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Това не е вярно, това е лъжа! Икономика ни е над 75% сива и е потънала в дългове, които реално не може да върне. Икономиката ни е поела курс надолу и няма да има спиране, ще има колабиране.