Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

ДНСК спира за постоянно строителството на сградата "Златен век"

Трябва да се помисли върху регулациите за контрол при разпределяне на големи публични средства, съветват Атанас Русев и арх. Петкана Бакалова

0
 
2
 
6
преди 1 година
Няма профилна снимка
даже мисля че е редно заради главоболията да им разрешът да надстроят още десетина етажа и паркинг на едното платно от Бул. България !
а защо не нов етаж връз Парламента ... по 300 евро квадрата за отличници само !
0
 
5
 
5
преди 1 година
Няма профилна снимка
Така е - все пак комисионните са платени, закона не е спазен, а сградата има куп нарушения - защо да не я довършат. Че тя отговаря на всички критерии за българското строителство. Отделно последствията като липса на инфраструктура за такава сграда, строшени нерви, куп недоволни от държавата хора (голяма част от тях собственици в същата сграда) ще останат за поколенията. Ама защо за такива дребни нещица да разваляме готовата работа. Пък и ще вземе да изпратим лош сигнал - комисионните са платени пък не ни се разминава - ко праим а? Ще я съсипят тая държава ей...
3
 
2
 
4
преди 1 година
Няма профилна снимка
На толкова много нива е грешно да спрат наполовина построена сграда че не ми се занимава да ги изброявам. Единствения правлен подход да се излезе от ситуацията е да се наложи глоба, да се направи списък с нарушения които да бъдат отстранени и сградата да бъде позволено сградата да бъде завършена както е планувано.
0
 
4
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
ДНСК не каза ли преди 10 дни, че строителството и сградата са законни и нямат основание за спиране на строежа ?
Бащицата се напъна и те се изпонас..ха....
Всите излишни станаха - да си ходят да садят картофи и пасат овцете !
0
 
20
 
2
преди 1 година
Споко, няма да го спрат за постоянно. Само докато минат изборите.
2
 
27
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Целия този шум кто небостъргачът вече на 20+ етаж. Това ако не е простотия, не знам кое? Нима 2018 не се е знаело за тези неща, като беше още на основи? Сега остава да се зареже този бенон да стърчи така - това ще е върхът на простотията. Ще го използваме за развърдинк на гълъби и наркомани.