Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Салвини: Бюрократите и банкерите унищожават европейската мечта

Италианският вицепремиер даде начало на новото си популистко обединение, обещавайки да „спаси“ Европа

3
 
3
 
5
преди 1 месец
точно тва е прайлно и човекот го казва на място .... ако не са тия тинняци немаше да има никви .... Exiti ..... само мое се допълни и военните скаппаняци у НАТОто те също ако мое на въжето ....
11
 
11
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ха ха ... бюрократите му пречат щото му пилят на главата да харчи толкова колкото изкарва , банкерите щото вече му искат тройно и четворно лихви за заемите дето трупа . скоро само заеми от МВФ ще взима :)))
11
 
11
 
3
korn до: dr.5rov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Много хора мислят като теб и Салвини, но има и многохора които не мислят като вас.Както демократите или социалистите заклеймяват идеите на популистите,така и популистите заклеймяват идеите на демократите.От много време в държави от ЕС управляват популисти, така че няма нужда от драми.Всеки има право на глас и това е хубавото на ЕС,няма как 500 милиона европейци да сме на едно мнение по всички въпроси.
12
 
26
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
По-дяволите, мислех че това е мое разбиране, а се оказа, че и Салвини мисли така. Дали е искрен или се нагажда по това, което мислят такива като мене не знам. Но явно не съм само аз. А тревогата, че ЕС се превръща в нещо различно от това, което искаме да бъде явно се нарича популизъм. Казано директно - това, което иска обикновенният човек в ЕС няма знаечние. Това са мисли на little chickens , които трябва да бъдат заклеймени като "популизъм" - евфемизъм за глупости и простотии.
19
 
16
 
1
преди 1 месец
Твърде много "спасители" се навъдиха напоследък. Ама както и библейският спасител, май всички са голтаци.