Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Цените на жилищата у нас растат с най-бавния си темп от началото на 2016 г.

През последното тримесечие на миналата година те са нараснали с 5,5% на годишна основа, сочат данни на Евростат

1
 
8
 
9
nikolovnn до: Ivel
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Тя обратната посока ще дойде, даже вече е налична на места. Това се вижда и усеща от обобщението за първото тримесечие - суер завоелирано се обяснява развитието на пазара, нито дума за броя на сделките (и как иначе, 4-то тримесечие спад в броя на сделките... интересно как ще го представят брокерите и Полина Стойкова с нейния февруарски рекорден месец?)
1
 
12
 
8
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Скоро, съвсем скоро ще се ускори движението на цените, само че в обратната посока!
1
 
14
 
7
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Статистика за броя продажби може ли, с колко минуса са дръпнали? Или по-важното е, че цената расте с ... "кинта и 20" ... примерно, но вече всеки казва: "а не, стига".
Незнам, аз само питам, Вие ми кажете, аз съм наблюдател само!
3
 
18
 
6
Kikaha2 до: nkavrakov1982
преди 2 месеца
има и друг въпрос: Кои цени всъщност са "Пазарните" ??? офертните виртуални, или тези на които реално се сключват сделки от хората с пари .....
3
 
17
 
5
преди 2 месеца
Основният въпрос в момента на имотния пазар е само един. Кой е по голям балама, купувачите на жилища, гражданите на Република България, или политиците от Народното Събрание???

1
 
27
 
4
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Да не би намаленият темп на растеж да е поради многото продадени апартаменти на висши държавни и партийни служители...
4
 
17
 
3
преди 2 месеца
(офертните виртуални) цени на парталаментите никога, ама никога не падат по корем! може да растат с 1 стинка на месец, но винаги бележат ръст ! и по този начин продължаваме да преследваме ХонконК и Сингапуре-то.....даже имаме повече паркинзи и гаражи от тях, т.е. сме и по-добре.....аре
5
 
37
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Цените в момента не растат, те падат, дори и в големите градове. Това е факт ! Всичко друго е лъжа и манипулация, която цели да не се сринат от раз цените на имотите, което да доведе до тотален срив в икономиката, щот тя на тва се крепеше досега. Самото правителство генерира фалшиви новини, които се разпространяват чрез корумпирани медии и журналисти в тях, които живеят от хонорари за написани поръчкови статии спуснати отгоре.
5
 
42
 
1
преди 2 месеца
Правилното заглавие е.. "Имотния балон е пред спукване.." Какво ще кажете на всички купувачи на жилища, които бяха заковани с кредити и цени за 1000,1200,1300 и нагоре евро за квадратен метър, стимулирани от розовите приказки на брокерите, платените статии на имотните агенции, и уж изгодните 20,и 30 годишни ипотеки, ДОКАТО правителството на ГЕРБ, пазарува на 600 евра, и със съмнителни заменки и схеми?? Дори единия, този от Антикорупционната комисия се беше изцепил, че не можел да повярва, че гражданите купуват и на самия пазар имало цени от 2000 евро на кавадрат.