IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Финансовата страна на двубоите от Шампионската лига

Единствено съставите на Аякс и Порто са по-евтини от този на Ювентус, където играе Кристиано Роналдо, твърди редакторът на Gol.bg Веселин Коларов

12:24 | 12.04.19 г.
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

Първите 1/4-финални мачове в Шампионска лига вече са зад гърба ни, но дербито между Манчестър Юнайтед и Барселона не предложи очакваното зрелище, заяви редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в предаването "Бизнес старт" по Bloomberg TV Bulgaria с водещ Живка Попатанасова.

Гостът направи финансов анализ на всички останали осем участника в турнира на богатите. "Впечатление прави, че единствено съставите на Аякс и Порто са по-евтини от този на Ювентус, където играе Кристиано Роналдо. Но това има своето логично обяснение – възрастта на португалската звезда. Интересното е, че той въобще не попада в Топ 10 на най-скъпите играчи в турнира. От футболистите, които все още участват в надпреварата, №1 е Лео Меси (€160 млн.)", заяви Коларов.

Той каза още, че Барселона и Манчестър Сити са единствените отбори, които минават границата от 1 млрд. евро. "Това не е изненадващо, защото част от най-скъпите състезатели играят на "Камп Ноу" и "Етихад". Но това не попречи на Тотнъм да победи Сити с 1:0 в първия двубой. "Шпорите" обаче получиха кошмарна новина, след като звездата им Хари Кейн почти сигурно пропуска всички мачове до края на сезона", добави Коларов.

Вижте видео с целия разговор

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:16 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bloomberg TV виж още

Коментари

Финанси виж още