Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Дания притиска технологичните компании сами да инвестират в чиста енергия

Местните енергийни дружества вече не могат да отговорят на повишеното търсене на електроенергия при дата центровете, изградени в страната

1
 
2
 
2
pjc50313869 до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Бил ли си в Дания?!? Повярвай ми, никога няма да се осъзъби... цялата енергия е от ВЕИ, изключително диверсифицирана и иновативна. С БВП на човек 6 пъти повече от някой умник в газпром, спокойно могат да се осъзбят и няма кой копче да им каже. Тук за разлика от талибани като теб в България, цялото образование на децата от най-ранна детска възраст е насочено към енергийно ефективен живот и използване на възпобновяеми източници, повярвай ми, цялото мислене е насочено натам. Боклуците се събират отделно, рециклира се абсолютно всичко, което може да доведе до 1 джаул енергия. Не е случайно, че е страна от топ по стандарт на живот, сеш' се ;)
6
 
3
 
1
преди 1 месец
По-скоро Дания ще стане първата цивилизована държава на света, която ще изпадне в енергиен колапс. Хем искат само ВЕИ, хем се зъбят на Газпром, разиграват ги да си променят трасето, резултатът от всичко това ще е, че самата Дания ще се... озъби. Само едно метеорогическо събитие като "незапомнените" студове и снежни бури в САЩ им трябва - оцелелите от студа ще изловят зелените талибани и ще ги избесят по уличните лампи.