Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Службите от ЕС: Русия ползва социалните мрежи, за да влияе на изборите за ЕП

Става дума за опити за използване на социални мрежи и телевизионни канали с държавно финансиране

12
 
4
 
7
Sakamano до: Императорът
преди 1 месец
Пак пишеш някакви мaлoумни тъпoтии. Разследването установи, че руска намеса е имало - това е безспорен факт, който дори Путин не отрича, само дето уж било дело на някакви хакери-патриоти, които действали на своя глава без знанието на службите. Единствено дето не успяха да заковат Тръмпавия, но то си беше почти невъзможно - такива сделки се сключват на четири очи от супер доверени хора. Остава само да се надяваме Тръмп един ден да вбеси руснаците толкова, че да му изкарат кирливите ризи.

Колкото до льо Пенка - с финансирана от Русия предизборна кампания - има късмет че изобщо беше допусната до изборите. Оланд естествено не е заповядвал на никого да гласува против нея, а дори да го беше направил - гласуването е тайно, тъй че не би имало никакъв ефект. Явно бъркаш Франция с някоя от любимите ти тоталитарни държави.
2
 
7
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Между държавни и корпоративни медии разлика няма. За пулбикаця на секретни документи едно време даваха Пулицър, а днес вкарват в затвора и всички купени псевдо-журналисти те сочат с пръст. По щатската тв го наричат руски шпионин въпреки че обвиненията нямат нищо общо с това и доказателства липсват. Но на кого му трябват доказателства при наличието на такава емоционално лабилна публика, а и руската сага трябва да продължи под една или друга форма. А това че чрез социалните мрежи при тази цензура можело да се манипулират цели нации е такова брутално изкривяване на истината че ме е срам да го чета.
8
 
16
 
5
преди 1 месец
И докога ще дъвчете американските избори, след като разследването, което въобще не беше безпристрастно, официално призна, че такава намеса не е имало? А френските, на които изpодът оланд, като все още действащ президент, ЗАПОВЯДА на държавните служители да гласуват срещу Марин льо Пен - и затова в момента начело на Франция е узурпатор и извратеняк?

ЖАЛКИ СТЕ вече с такива пасквилчета !!!
9
 
26
 
4
преди 1 месец
Днес прочетохме как някакъв американски сенатор - индивид на име Алси Хейстингс, директно се намесва във вътрешните работи на България, отправяйки абсурдни обвинения към българският народ в "терор и групови нападения над роми" и дори над полицейски управления.

Какво ще каже разузнаването на ЕС за това - или щом е US сенатор - при това нигър, значи му е позволено?
8
 
19
 
3
ABBA до: v_tin
преди 1 месец
Ako e само Амазон, с мед да ги помажеш.
ФейсФук месиджъра, ако му дадеш мобилни данни скапва батерията от това, че изкуствен интелект нюха микрофоня :)

Филма за Едуард Сноудън:
Лягат си с гаджето и той покрива камерата на лаптопа.
Тя му вика:
- Пак ли руснаците!?
Той:
- Не ве, наш'те....

8
 
12
 
2
преди 1 месец
https://www.dw.com/bg/%D0%B0%D0%BA%D0%BE-%D0%BC%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D1%88%D0%B5-%D0%BE%D1%80%D1%83%D0%B5%D0%BB-%D0%B4%D0%B0-%D0%B2%D0%B8%D0%B4%D0%B8-%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0/a-48315339?fbclid=IwAR1IRa9qqtEo81DM1TxrNAuB9hkNEceInycVF17-1ckrPxEoV7vtODP5Tng

Каква изненада: Амазон използва езиковия си асистент Алекса, за да си пъха носа в чуждите работи.
10
 
13
 
1
преди 1 месец
highly likely... както винаги .