Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Цената на земеделската земя в България ще остане стабилна през 2019 г.

Миналата година най-високите продажни цени и ренти са били в Добрич, а най-ниски – в Хасково

0
 
18
 
5
крас до: крас
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
ЗАДАДОХ ВЪПРОСА : "ОТКЪДЕ СА ВИ ДОХОДИТЕ ЗА ДА ПРИДОБИЕТЕ ТЕЗИ 85 % ОТ ЗЕМЯТА КОЯТО Е ЕЛЕМЕНТ ОТ СИСТЕМАТА НА СИГУРНОСТТА Й !!!!!" НА ЕДНА ОТ ОРГАНИЗАТОРКИТЕ НА ТОЗИ ФОРУМ.

МОЖЕ БИ ЦИТИРАНАТА В СТАТИЯТА Г-ЖА ПЕЙЧЕВА -МИТОВА ИМА КАКВО ДА НИ КАЖЕ ПО СЛУЧАЙ ОПИСАН В СТАТИЯ КАСАЕЩА НЕЙНИ РОДИТЕЛИ:
"Жена на бивш зам.-министър на съд за 470 бона ДДС"

ВРЕМЕ Е ДА БЪДЕ ОСВЕТЕНА СОБСТВЕНОСТТА НЕ САМО НА АПАРТАМЕНТИТЕ , НО И ТАЗИ НА ЕДРИТЕ ЛАТИФУНДИСТИ!!
0
 
12
 
4
крас до: крас
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
ЗАДАДОХ ВЪПРОСА : "ОТКЪДЕ СА ВИ ДОХОДИТЕ ЗА ДА ПРИДОБИЕТЕ ТЕЗИ 85 % ОТ ЗЕМЯТА КОЯТО Е ЕЛЕМЕНТ ОТ СИСТЕМАТА НА СИГУРНОСТТА Й !!!!!"
2
 
16
 
3
крас до: Sakamano
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
СОБСТВЕНОСТТА И ПРАВОТО НА РАЗПОРЕДИТЕЛНОСТ ВЪРХУ НЕЯ, НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ НАРУШАВАНА С ПРЕДЛАГАНИ ОТ ВАС ЗАКОНИ ЗА УЕДРЯВАНЕ , които са нещо като повторение на едно време от миналия век , когато под благородната форма на КООПЕРИРАНЕ НА ЗЕМЯТА СОБСТВЕНИЦИТЕ бяха принудително вкарвани в ТКЗС-та!!

Що се отнася до НЕЗАИНТЕРЕСОВАНИЕ СТОПАНИ и ПОЛЗВАНЕТО на тяхната собственост и в сегашната законова уредба ясно е разписан модела при който ЕДРИТЕ ЛАТИФУНДИСТИ ПЛАЩАТ НА ДЪРЖАВАТА ЗА ПОЛЗВАНЕТО НА ТЕЗИ "БЕЛИ" ПЕТНА , а на НЕЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ СОБСТВЕНИЦИ се предоставя възможността да получат в срок от ТРИ ГОДИНИ да получат от ДЪРЖАВАТА рентата си!!!

КАКВО ЛОШО ИМЕ В СЕГАШНИЯ ЗАКОН И КОЙ ВИ ЗАБРАНЯВА ДА ПОЛЗВАТЕ ЗЕМЯТА НА НЕЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ СОБСТВЕНИЦИ В ЧИИТО ПРАВА Е ВСТЪПИЛА ДЪРЖАВАТА???

РАЗБИРАМ, ЧЕ ТОЧНО ТОВА "ПОСРЕДНИЧЕСТВО" НА ДЪРЖАВАТА РАЗПИСАНО СЪС ЗАКОНА НЕ УРЕЖДА ЕДРИТЕ ЛАТИФУНДИСТИ , КОИТО СА ДЛЪЖНИ ДА ПЛАЩАТ НА ДЪРЖАВАТА ЗА ПОЛЗВАНЕТО НА ЧАСТНИТЕ ИМОТИ НА НЕЗАИНТЕРЕСОВАНИТЕ СОБСТВЕНИЦИ.

РАЗБИРАМ, ЧЕ ЗА ВАС Е ПО ДОБРЕ ДА ПРИДОБИЕТЕ И ОСТАНАЛИТЕ 15 % от земята по схемата на УЕДРЯВАНЕ при която ДРЕБНИТЕ СОБСТВЕНИЦИ се превръщат в ВАШИ СЪСОБСТВЕНИЦИ ПРИТЕЖАВАЩИ МИНОРИТАРНИ ДЯЛОВЕ ОТ НОВООБРАЗУВАНИТЕ ИМОТИ.

Само , че и ВИЕ НИ РАЗБЕРЕТЕ че НИЕ НЕ ЖЕЛАЕМ ДА СЕ ПРЕВЪРНЕМ В МИНОРИТАРНИ СОБСТВЕНИЦИ НА ИДЕАЛНИ ЧАСТИ ОТ НОВООБРАЗУВАНИ ИМОТИ ОТ КОИТО НИЩО НЕ ЗАВИСИ и които са ОГРАНИЧЕНИ В ПРАВАТА НА РАЗПОРЕДИТЕЛНОСТ ВЪРХУ СОБСТВЕНОСТТА СИ!!

НОВ ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ НЯМА ДА ИМА !!!

НОВО КООПЕРИРАНЕ В ЧАСТНИ КООПЕРАЦИИ НА ЛАТИФУНДИСТИ СЪЩО!!

ВРЕМЕ Е ДЪРЖАВАТА ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ ФУНКЦИИТЕ СИ И ДА ПОДИРИ ОТКЪДЕ СА ВИ ДОХОДИТЕ ЗА ДА ПРИДОБИЕТЕ ТЕЗИ 85 % ОТ ЗЕМЯТА КОЯТО Е ЕЛЕМЕНТ ОТ СИСТЕМАТА НА СИГУРНОСТТА Й !!!!!

Вашата АЛЧНОСТ би се охладила от една предложение за провеждане на АГРАРНА РЕФОРМА ПОДОБНА НА ТАЗИ ОТ 1922 година , която е останала и действала УДАЧНО до ДЕВЕТИ СЕПТЕМВРИ 1944 ГОДИНА!!!

НЯМА НИЩО ЛОШО В ТАЗИ РЕФОРМА НАЛИ?!!
17
 
7
 
2
Sakamano до: крас
преди 2 месеца
Не помниш ли годините, когато земеделската земя беше разпарчосана между стотици хиляди незаинтересовани наследници и повечето пустееше? Модерно земеделие не се прави от дребни стопани. А и по времето на Стамболийски е имало кой да работи, днес реколтата тъй си изгнива, щото няма кой да я прибере.
4
 
18
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
ИЗКАЗВАНЕТО НА ОМБУДСМАНА МАЯ МАНОЛОВО НАЙ ДОБРЕ ПОКАЗВА КАК СТОЯТ НЕЩАТА СЪС СОБСТВЕНОСТТА ПРИ ЗЕМЕДЕЛСКИТЕ ЗЕМИ|:

"... 1,5% от собствениците държат над 85% от земята, а от друга страна останалите проценти са разпределени между десетки, дори стотици хиляди дребни собственици."

НЯКОЛКО ЕДДРИ ЛАТИФУНДИСТИ СА ТЕЗИ КОИТО СА МОНОПОЛИЗИРАЛИ 85 % ОТ ТОВА НАЦИОНАЛНО БОГАТСТВО!!!
Сред тях е и г-жа Пейчева - Митова /дъщеря на бивш министър от НДСВ/

Вместо да се смирят и седнат на дупетата си тези ЕДРИ ЛАТИФУНДИСТИ отново искат да впрегнат държавата в техните намерения за присвояване и останалата част от 15 % от земята собственост на дребни стопани!!!

НЕ Е ЛИ ВРЕМЕ ДА СЕ ПОВТОРИ АГРАРНАТА РЕФОРМА ИЗВЪРШЕНО ОТ СТАМБОЛИЙСКИ ПРЕЗ 1922 ГОДИНА , когато бе сложен лимит върху собствеността на земеделската земя???????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ЕДНА ПОДОБНА РЕФОРМА ЩЕ ХАРМОНИЗИРА НАПЪЛНО НА ЕВРОПЕЙСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И НАЧИНА НА РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА ЛИМИТИРАНИТЕ СРЕДСТВАТА ЗА СУБСИДИИ !!!

ИСКАТ ИЛИ НЕ НАШИТЕ ЛАТИФУНДИСТИ СА ДЛЪЖНИ ДА СЕ СЪОБРАЗЯТ НЕ САМО СЪС ЗАКОНА ЗА СОБСТВЕНОСТТА И ТАЗИ МУ ЧАСТ КАСАЕЩА ОТЧУЖДАВАНЕ НА ЧАСТНИ ИМОТИ , но и с ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИЗИСКВАНИЯ И НАЧИНА НА РАЗПРЕДЕЛЯНЕ НА СУБСИДИИТЕ!!