IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Платежният баланс и външната търговия ще са във фокуса на седмицата

НСИ ще даде информация за потребителските цени през март и годишните данни за доходи, разходи и потребление на домакинствата

09:47 | 15.04.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Pixabay</em></p>

Снимка: Pixabay

През тази седмица ще излязат актуални статистически данни, свързани с развитието на българското стопанство – информация за платежния баланс, външната търговия и финансовото състояние на домакинствата.

В понеделник (15 април) Българската народна банка ще обяви рамка за международните резерви и ликвидност в чуждестранна валута за март 2019 г.

Националният статистически институт ще публикува индексите на потребителските цени за миналия месец.

Във вторник (16 април) националната статистика ще даде годишните данни за миналата година за доходи, разходи и потребление на домакинствата. 

В сряда (17 април) централната банка ще информира за състоянието на платежния баланс и преките инвестиции през февруари и външната търговияпрез януари.

В четвъртък (18 април) няма обявени събития.

В петък (19 април) от НСИ ще научим какви са противообщественте прояви и престъпления на малолетните и непълнолетните през миналата година.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:12 | 09.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още