Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Десислава Иванчева бе осъдена на 20 години затвор на първа инстанция

Присъдата на Специализирания съд не е окончателна и може да бъде обжалвана

   1| 2    
0
 
0
 
18
преди 1 година
Няма профилна снимка
Какво чудно има?? Нали правораздавателните органи трябва да работят нещо, за да си оправдаят заплатите! Хващат те. Набеждават те в извършването на някакво престъпление. И те осъждат според това, което пише в Наказателния Кодекс че е присъдата за такова престъпление. Пък дали си наистина виновен - това е друга тема! И изобщо няма значение! Важното е, че съдът работи и си върши работата според Закона! Оправдава си заплатата.
4
 
6
 
17
khao до: Sakamano
преди 1 година
Няма профилна снимка
не значи, но тук постановката е очеизвадна, та незнам кво се оплакваш.
1
 
6
 
16
преди 1 година
Няма профилна снимка
Какво друго може да се очаква от съд, който се нарича "наказателен", т.е. по презумпция е такъв!?
10
 
9
 
15
Sakamano до: serafima
преди 1 година
Ако не е замесен ГЕРБ, значи корупция няма, така ли? Щом смятате, че изложените от вас аргументи оправдават морално действията на Иванчева и тя трябва да бъде освободена, обърнете се към Президента, който може да реши дали да приложи конституционните си правомощия. Аз лично не одобрявам корупцията, без никакви условности.
15
 
11
 
14
преди 1 година
Трябва много присъди за корупция да има и то бързи. Да се знае че това е престъпление! За да не съчувстват гражданите на престъпниците! Но гражданина толкова е нагазил в.... Мръсната вода и то за толкова дълго, че вече е забравил кое е правилно и кое не е. Ценностите са на изчезване. Успех
11
 
29
 
13
преди 1 година
Няма профилна снимка
Цитирам:
БАЙ ***
Относно "красноречието" на сегашния съд: Йончева с обвинение, Иванчева с обвинение ! Московски уби дете - невинен , Горанов - невинен , Цветанов ни донесе ШЕСТ присъди от ЕС , Борисов ни донесе ДВЕ присъди от ЕС , Интерпол СВАЛИ бюлетина поискан от наш съд срещу две лица за КТБ ..... ОЩЕ КРАСНОРЕЧИВИ Л***ЙН@ ЗАБЪРКАНИ ОТ СЪДА НИ !
Как не: Гаврата с Иванчева ще излезе през носа на цацаратурата! *** се до ушите... посегнаха и на съдията, определил домашен арест за Иванчева - това няма да им се размине и много добре го знаят! А, че Иванчева е невинна, е ясно даже и на кучетата в страната, които получават повече права и внимание от двете сготвени жени, позволили си да пресекат корупцията в Младост.
7
 
24
 
12
преди 1 година
Няма профилна снимка
Да, всички знаем, че Йорданка Фандъкова не е това, което изглежда. Тя е КРАДЛАТА НА БОКО за София, както Николов е за Бургас, Портних за Варна, Иван Тотев за Пловдив и т.н....за всички герберунгерски крадци, пардон кметове!
7
 
33
 
11
преди 1 година
Няма профилна снимка
Убиец на дете Московски се назначава за вицепрезидент на Черноморска банка и срещу него няма наказателно производство, само защото е функционер на ГЕРБ. За дребен кмет като Иванчева, само защото е издухала на избори представителя на ГЕРБ, се води наказателна репресия от цялата държавна машина. Не мислете, че това дело е срещу Иванчева. Това дело е срещу Народа на България със ясния знак на мутро-комунистите от ГЕРБ - "Това очаква всеки изправил се срещу нас. Мислете му".Да намирате разлика от преди 30 години? Спете, спете.
6
 
35
 
10
преди 1 година
А същевременно *** ги пускат да си ходят по живо по здраво, дори когато убиват хора !!! Тая женица от началото я водеха в окови, все едно е д-р Лектър. Разбира се, ако утре осъди България, ще плащаме ние, а мpъсните садии ще се измъкнат безнаказано !!!
10
 
29
 
9
преди 1 година
Няма профилна снимка
От това, което се дава като информация, от изказванията на прокурорите, от действията на следствието и от поведението на специализирания съд, не могат да ме убедят дори малко, че тези двете са виновни. За Дюлгеров мога да приема, че е виновен.