Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

ОПЕК рискува да загуби всичко с твърде високите цени на петрола

Прекомерното увеличаване на стойността на „черното злато“ ще има също толкова пагубно въздействие върху ОПЕК и нейните съюзници, както и твърде ниските

1
 
2
 
8
преди 1 месец
...но преди да загубят ще спечелят! ...играта е такава. Печелиш, после губиш! ...стискам палци на доброто у хората. Защото, напоследък, всичко мина в "сфера" -ПОЛИТИКА!
6
 
13
 
7
markov до: khao
преди 1 месец
Явно си достатъчно *** след като не схвана че аз не плаща с нищо , напротив опитвам се да му обясня че е насила големи глупости ! Ама той чукча / ти / нали не читател а писател .....
5
 
16
 
6
khao до: markov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
винаги съм се чудел, колко трябва да си тъъъп зада плашиш с ядрена война :):) ... важи и за двама ви !
2
 
20
 
5
Achtung до: ert
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Е па точно с военна операция може и да не стане, че после ако някой оцелее в южното полукълбо, ще трябва да търси шистаци на Марс.
5
 
17
 
4
markov до: ert
преди 1 месец
Ти си голям мислител. Не знам с кви оръжия ще е демократизирането на Русия за което мечтаеш , но знам че следващите войни в най-добрия случай ще са камъни и дървета из пещерите.

29
 
7
 
3
ert
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Винаги има решение, САЩ може да демократизират набързо с една военна операция Русия, а там има много находища, и още толкова запаси които даже не са разработени. И после по същата схема, товарят танкерите, отиват в щатите и се отчитат като добити от шистите. Чисто, бързо и лесно.
7
 
10
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Възможно е, все пак добивите се задържава много време на рекордно високи нива, а това си има цена. Най-малкото лесните за добиване находища се изчерпват най-бързо, а от останалите е трудно да се дърпа много.
14
 
13
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Дали пък нефта просто не е към края си, и чаршафите да не могат да помпят повече? И да представят ситуацията като "ограничаване". Това обяснява и твърде силния натиск на САЩ към Венецуела. Искат на всяка цена да контролират нефта там.