Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Въпреки ниските лихви: Собствениците на жилищата в Германия са малцинство

Най-популярната форма на собственост е еднофамилната къща, каквато имат една трета от всички германци

1
 
3
 
5
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
А дано да слязат, нещо все го отлагат тоя момент със всички сили. Ще чакаме, бърза работа нямаме, ако слязат ще купим, ако не слязат ще го преживеем някък си, ще измислим нещо друго тогава.
7
 
9
 
4
shinawatra до: хамстер
преди 1 месец
Няма профилна снимка
И аз имам, не едно, в София. И смятам да си взема още няколко, когато паднат цените, а те ще слязат надолу, неминуемо е!! И това ще бъде моментът, когато трябва да се купува, евтино, със свободен кеш!
5
 
25
 
3
Sandy до: хамстер
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Имам и е само едно жилище.. и не е от 300 кв.м както на свините от Парламенета. Инвестициите в имоти са полезни само и единствено за тези хора, които го могат, умеят да купят тогава, когато цените са стигнали дъното и да продадат, когато стигнат върха, което се случва средно през 10 - 15 години. За останалите е едни забити в земята пари, защото те като го купят веднъж, после нямат куража да го продадат и спечелят от разликата, тоест те си го държат за век и веков, наливайки пари за поддръжка, данъци и прочие. А те данъците няма да са все по 100 - 500 лева, а скоро ще дойде ден, в който да са по няколко хиляди лева.. и тогава повечето от тия имоти ще бъдат изкарани на пазара и поради голямото предлагане ще се продават на килограм.
20
 
11
 
2
преди 1 месец
санди, ти имаш ли собствено жилище?
изказваш се като наемател.
не се измъчвай, виждаш и в германия е така.
просто го приеми.
13
 
26
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
С парите, които влизат в България от работещите българи зад граница се купуват голяма част от имотите, но не след дълго те ще разберат, че едни 30 - 40% от вложени им пари ще бъдат изтрити, след като се сринат цените на имотите. Тва ще е много болезнен удар, който не всички ще понесат.