Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Медии

Корупцията оставя България на 111-о място в доклада на „Репортери без граници“

Страната ни е класирана на последно място сред страните членки на Европейския съюз и държавите на Балканския полуостров

3
 
1
 
7
pioner до: studioaa
преди 1 година
Няма профилна снимка
С тези разбирания преди 20 години може и да си минавал ама днес животът се е променил и ако не се променяш заедно с него той просто те изхвърля.
2
 
3
 
6
преди 1 година
Точен доклад, пожелавам си догодина страната ни да е на 34 място.
2
 
5
 
5
studioaa до: pioner
преди 1 година
Езикът на омразата не съществува и всеки, който се опитва да го въведе може да свърши като другаря чаушеску. Клеветата, заплахата за убийство или призоваване за промяна на конситуционния ред са закононарушение от съвсем друг калибър. Всичко друго е приемливо, включително изразяване на омраза към цели групи хора основана на какъвто да е признак без призиви за геноцид разбира се. Израяване на омраза към малцинство няма нищо общо с призиви това малцинство да се ликвидира физически или другояче и това винаги е ПОЗВОЛЕНО И ТРЯБВА ДА ОСТАНЕ ПОЗВОЛЕНО. Дискриминацията от всякакъв вид е ПОЗВОЛЕНА що се отнася за частни лица и техните отношения. Разбира се, че един хазяин може да откаже да даде под наем имота си на малцинствата, разбира се, че един работодател може да откаже да наема жени, мъже или старци за дадена позиция без обективна причина за това, разбира се един потребител може да откаже да работи с бизнес, който е в ръцете на малцинствени групи.
6
 
5
 
4
pioner до: studioaa
преди 1 година
Няма профилна снимка
Относно езика на омразата в описаните събития изтритите съобщения попадът под чл. 162 на действащия Наказателен кодекс - за писалия и Чл. 8 от Закона за радиото и телевизията - за медиите. Скоро ще има много по - строго и наистина действщо законодателство срещу езика на омразата.
2
 
14
 
3
studioaa до: pioner
преди 1 година
При убийството на Виктория Маринова журналистите пазаха в тайна етноса на извършителя с цел да се пазят римляните в Русе от линч... Кой олигарх плаща за това празнодумци такива? Медиите са виновни за тази трагедия и тяхната политкоректна цензура.
3
 
17
 
2
преди 1 година
За мен самите медии са виновни за проблемите със свободата на словото, а не правителствата. Например преди няколко дни всички постове по сайтовете призоваващи да се търси отмъщение от ромите в Габрово бяха трити, същото след събитията в Катуница и след наплива на бежанци. Даже постовете изказващи мнение, че катедралата в Париж е подпалена от арабите пак се триеха защото били език на омразата. Вие медиите сте виновни, а не Борисов или Пеевски. Стига лъжи...
0
 
28
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
В България журналистите работят за олигарси, групировки или чужди "интереси" защото истината не пълни стомасите. Не случайно у нас няма нито една икономически и политически независима медия.