Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Защо Гърция поиска репарации за 290 млрд. евро от Германия?

За Берлин въпросът е решен още през 1990 г., но темата може да се озове и в Международния съд в Хага

1
 
0
 
6
преди 1 месец
ей зарад тва и аз да съм и аз ше им искам ше ги ебба и у евроггейските шваби гнъсни ...

CATASTROIKA OFFICIAL MULTILINGUAL
https://www.youtube.com/watch?v=xZLOUkvtgEM
6
 
10
 
5
VGD
преди 1 месец
Смешни и жалки тарикати. Германия да им спира всички пари и след година, две като затънат пак, направо да ги гонят от ЕС. Видяха, че им се размина и станаха много велики.......смехория.
12
 
8
 
4
evtimvz до: Sandy
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Върху малкото обективен анализ си нахвърлил солидно количество комунистическа идеология.
7
 
20
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
290 милиарда репарации за Гърция, няколкостотин милиарда глоби за банки в Германия и останалите страни от ЕС, които е прали руски пари, отказ на САЩ да върне всичкото складирано злато на Германия и т.н. В ход е план на САЩ за съсипване на Германия, заради еврото, което е единствената конкуренция на долара, тоест има няква вероятност да го измести като 1-ва световна валута, което засега няма да стане, но занапред знаели се? Закъсалите държави от ЕС дърпат локомотива Германия назад, но той е достатъчно мощен, за да продължава напред. Ако пък се случи чудото, което сега е само в границите на фантазията, Германия да излезе от ЕС, за да се обезцени еврото, което пък да обезцени дълговете на закъсалите страни, тогава курса на новата германска марка, ще хвръкне до космоса и 1-вото място на световна валута в кърпа е вързано. Това ще срине долара, което пък ще доведе огромна инфлация, която ще изкара американците на улицата, а те почти всички са въоръжени до зъби. Представете си огромни маси от американци с оръжия, които са излезли да протестират. Това ще е началото на революция, която ще опустоши Велика Америка. Точно от това се страхува политическият им елит, затова денонощно печатят долари, но вече и децата от детските градини знаят, че това не е възможно вечно.
5
 
16
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Не че го одобрявам това поведение на гърците, но нашите трябва да се поучат от тях. След като издоиха германците и страните от ЕС сега искат да ги стрижат. Не знам кога ще поискат и да ги дерат.

1
 
15
 
1
преди 1 месец
Опит от костенурка вълна да стрижат ...