Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Суровини

Перфектната буря, която ще повиши допълнително петролните цени

Иран, Венецуела и Либия могат да се окажат мощен двигател за поскъпването на петрола до края на годината

0
 
10
 
3
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Либия има един от най-хубавите, най качествени сортове петрол (сладък петрол- Sweet crude oil), със много ниско съдържание на сяра.
Добре беше Кадафито да остане и съответно някой от неговите наследници да управлява, а така ще се живее в постоянни размирици и враждуване между различни групировки.
0
 
9
 
2
ert
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Това за американския шистов петрол, зависи с какъв произход е, дали е Иракски, дали е Либийски, или от друго демократизирано място ...
Истината е, че потреблението на петрол расте стабилно, той се използва не само за гориво, но и за пластмаси и то във все по-големи обеми. Пластмасите, колкото и да се рециклират, ако изобщо подлежат на такова, то е кран брой пъти, обикновено 3-4 пъти, след което са за сметище. Композитните материали, като многослойните пластмасови фолиа са си директно отпадък за сметище.
16
 
6
 
1
преди 4 седмици
Нищо подобно няма да се случи и няма да видите цени от 80 долара скоро Намаленото производство на страни като Иран Либия и Венецуела веднага се заема от увеличаващите се доставки на американски и канадски шистов петрол От друга страна С А и Русия губят пазар които се заема от американски нефт Няма да издържат дълго на намаленото си производство Още в сряда когато излязат наличностите на петрол в складовете цените отново ще паднат под 70 и 60 долара за различните видове Освен това потреблението с малко но намалява и постоянно ще намалява Така че цените още дълко ще бъде между 57 и 67 долара за барел Повервайте ми