Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Руди Джулиани: Няма нищо лошо в това да приемеш помощ от Русия

Адвокатът на президента определи доклада на Мълър като продукт на хора, които симпатизират на Хилъри Клинтън и мразят Доналд Тръмп

0
 
0
 
5
georgi_shum до: khao
преди 1 месец
Никой в щатите си няма и хабер за жалкото му съществуване :) А и са само. Може да си мечтае да иде там...от де у него $1000 за билет:)
2
 
1
 
4
khao до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
а ти в качеството си на какъв говориш от името на "редовия американец" ? тук си известен като един от форумните идиoти, но ми е интересно в щатите като къв си известен ?
6
 
10
 
3
преди 1 месец
Редовият американец твърдо подкрепя великият мъж. Всички знаем кои подкрепят Полуживата - дегенерати, извратенци, паpaзити на социални помощи, талибанци, озверели феминистки и т.н. - всички тия, дето по-добре да ги няма.
3
 
14
 
2
ABBA до: Императорът
преди 1 месец
Така си мислиш.

За редовия американец долара му е и бога и царя...

Всичко друго е самооправдание, лукавство, самоизмама, пропаганда и демагогия. Но светът все още им се връзва.
Жълтият камък му е майката, но има още дузина варианти.
Например силовите трансформатори на далекопроводите им са нестандартни - всяка фирма си прайка кво си реши.
Замяната с нов - 6 месеца има-няма ше останат на пост и молитва....
Тогава ще слезат от т.н. Сияйният град на хълма
(бабарар с мноооогомилиардни загуби)
4
 
18
 
1
преди 1 месец
Относно злепоставянето - никой не злепоставя полуживият изpoд повече, отколкото сам той се. Нека видим какво пише в Пиленцето самата клинтън относно атентатите в Нова Зеландия (Сърцето ми е разбито за глобалната мюсюлманска общност. Трябва да продължим да се борим с увековечаването и нормализирането на ИСЛЯМОФОБИЯТА и расизма във всички форми. Терористите на бялото господство върховенство трябва да бъдат осъдени навсякъде) и относно атентатите в Шри Ланка (На този свят уикенд ЗА МНОГО РЕЛИГИИ, трябва да се обединим срещу омразата и насилието. Молим се за всички, засегнати от днешните ужасяващи атаки за великденци и пътници в Шри Ланка).
КОЙ спонсорира Полуживата и нейните фондации - случайно да са ислямистки източници от Близкият изток? Тя дори се страхува да посочи религията на жертвите от вчерашните "ужасяващи атаки"... но при първия случай веднага скача срещу "ислямофобите" и "расистите" !!! Очевидно е на кого симпатизира и кого презира тая твар - Тръмп да не дреме, а да я смачка, защото и САЩ е християнска държава - или поне така си мисля.