Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Tesla e напът да конкурира Uber и Lyft

До една година компанията ще пусне споделена мрежа от роботаксита и ще прибира от 25% до 30% от приходите на тези пътувания

0
 
1
 
5
vanaia до: khao
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Евала, един нормален човек тука да чете между редовете. Сакото е глътнал *** и геврек едновременно, цели, без да ги дъвче и отпускането е болезнено, сиреч невъзможно:)))
2
 
4
 
4
khao до: Sakamano
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
в последно време си глътнал бастуна, може би заради руските отрепки тук ... отпусни се малко и по весело, човека говори с ирония :):)
1
 
4
 
3
преди 4 седмици
Демото е много добро. Колата се престроява, напуска пътища, спира на стоп, тръгва и завива на кръстовища! Но не е в градски условия, нямаше нарушения на движението от други участници, нито пък пресичане на животни или пешеходци на неправилни места. Нямаше колоездачи или пък камиони.
Едно добро начало
0
 
14
 
2
Sakamano до: vanaia
преди 4 седмици
Със или без Мъск, това неизбежно ще се случи. Хората трябва да се приспособяват. Е, у нас няма да е толкова скоро, тъй че още ще въртите геврека. Но не си учете децата на занаята.
5
 
9
 
1
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Абе елоне, що народ такси кара бе батенце...земи се занимавай с космоса, луната, тунелите, камиони, спортни коли. Има работа за теб, та се Гана ся да правиш евтини коли да вървят сами. Срамота, ей... Мисли малко и за народа