Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Манфред Вебер обеща да спре „Северен поток 2“

Този проект не е в интерес на ЕС, твърди водещият кандидат за председател на ЕК на Европейската народна партия

   1| 2    
2
 
5
 
20
Стоян Петров до: zelka007
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Защо да продават на най-ниски цени? Даже Булгаргаз ще има нов търг за по-евтин от Газпром-овския газ. Първия беше успешен, следващия също. Повервай ми.
7
 
7
 
19
zelka007 до: Императорът
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
импе спиш човек , има стотици фирми дето дупчат , добиват и доставят газ ... :

http://en.pgnig.pl/news/-/news-list/id/pgnig-begins-the-search-for-hydrocarbons-in-the-united-arab-emirates/newsGroupId/1910852?changeYear=2018&currentPage=1

ей сега видях че и в пакистан добиват и продават газ ... м/у другото компресорните станции на балтикпайп те ще си ги правят :

https://energywatch.eu/EnergyNews/Oil___Gas/article10135201.ece

като си го заръфал тоя газпром не знам , верно че продават на най-ниска цена , спор нема ама оня ботоксовия шарпей от кремъл много си вярва и затова го бият през ръцете ... нищо лично . нас как ни щавеха с един от най-скъпите доставки на газ в европа ? нали уж братя и приятели и 16-та република ? айде да се оправят ...
9
 
9
 
18
Sokratus до: Императорът
преди 3 седмици
Като си толкова напред, защо ревеш под всяка статия за евентуалното спиране на някой проект на Гъзпром! И защо убеждаваш всеки колко сме щели да загубим? Не можеш да преживееш загубата ли?
Май ти е прекъсната връзката с главния чип!?!
Хахаха
5
 
7
 
17
khao до: Императорът
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
знам че като всяко малцинство в нашата родина и ти имаш проблеми с четенето, за това ще ти го препиша:

Гъзпром е държавна компания с часно участие на едни еврей .... кво неясно има ? частично приватизирана, но контрола е у държавата. Един вложител като теб трябва да знае че такива неща съществуват на много места
5
 
6
 
16
Стоян Петров до: Императорът
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Затова ли от Нордстрийм-2 днес се разцивриха. Щели да съдят ЕК, защо са вкарали СП-2 под пакетите?! Ред сълзи, ред сополи, как инвеститорите им щели да си изгубят парите. И разбери най-сетне, че претенциите към проекта са не защото е руски, а защото е на путин.

8
 
5
 
15
Императорът до: Sokratus
преди 3 седмици
Аз поне дивидентченца вземам от моите могъщи инвестиции - днес - само от един дивидент от една секси компания - 8.89% сгода, а още един наесен ме чака.... и от Газпром ще се нагувича, а ти само си търкаш клавиатарута да пискаш кат` тако`а за т`акоа - защото аз: инвеститор, ти: политически кибик. Поне от Козяк плащат ли ти по някое центче, за да бълваш туканка?
8
 
5
 
14
Императорът до: Стоян Петров
преди 3 седмици
Докато ме караш да пия ракия, и докато тоя хахавия, дето още е никакъв - ама голям, но мек го вади - още си плямпа напразно, газчицата ще тръгне по, а ако се опита да я спре, Газпром и партньорите и ще му скъсат изходящото отверстие. Нито ти, нито кой да е от пискащите тука са посочили правен механизъм за спиране на проекта, ама няма нищо чудно, защото такъв няма. Няма закон, с който може да се спре един енергиен проект, отговарящ на всички изисквания и с подписани договори и споразумения, само защото е руски - и само защото някакъв еврочиновник е говедарска к...рва. Както казах - ако се опита - ще види къде растат пъпешите.
7
 
4
 
13
преди 3 седмици
Чакай сега - държавна ли е, или "на едни евреЙ"?

Бе ти какви хапчета ядеш и от колко време си ги забравил зад саксията с "холандец"? Айде реши един път завинаги какви глyпости ще пишеш, недей поне да си противоречиш вътре в едно ИЗРЕЧЕНИЕ.
9
 
4
 
12
Императорът до: zelka007
преди 3 седмици
Кои точно поляци - кажи ми една полска газова компания. От шейхствата по въздух ли ще карат газчица и затова ли опушват половин Европа с въглища? А тоя е противоестественик - пада си по баби. Изврaтен тип, гнъсна история.
7
 
4
 
11
Императорът до: power grid
преди 3 седмици
Аз: не пяна покрай уши. Яд ме е - че тоя още неизбран, а вече се проявява като марионетка и чужда пoдлога.