Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Русия ли е тайният кукловод на България?

Британската медия Independent разглежда руската политика спрямо страната ни като средство за налагане на икономически контрол и източване на ресурси

   1| 2| 3| 4    
4
 
6
 
38
преди 1 година
Няма профилна снимка
Няма как България да е проводник на руски интереси, след като Влиянието на Русия минава през Западна Европа! Редно е да си зададем въпроса, добре ли е това охажване за България и дали не се нарушават пазарните принципи, особено за цените на суровини.
4
 
10
 
37
преди 1 година
Няма профилна снимка
Съжалявам, но не ми се споре по очевадни неща в историята и връзката ни с Русия.
Днес: Какво можем да очакваме от премиер , наподобяващ селски пехливан? Прави непрекъснато чупки в кръста при всичките си 160 кила.
Все се извинява на американците, все се докарва на началниците от ЕС и лъкатуши по отношение на руснаците. В арабския свят играе танц със саби и не знаем какво договаря. Само откровено пълзеше в краката на Путин и молеше за прошка големия брат, както го нарече, а онзи го гледаше презрително.
Борисов е мярка за посмешище. Горкият не е изключение от ефекта на Дънинг Крюгер: Простият не може да разбере колко е прост.
И още - цитат от Джон Гришам: "Срамът беше емоция, която той не познаваше от години. Зависимите не познават срама. Когато се унижаваш безброй пъти, спираш да чувстваш срам."

Комай този манталитет показва политиката на "хитрия" българин да прецака и пренебрегне руснаците. Някои го наричат помиярщина.
27
 
25
 
36
khao до: Mavi Goz
преди 1 година
Няма профилна снимка
пак те е шибнала деменцията, кво общо имат имената на улиците с това че лъжеш когато ти изнася... побважното е че внук ти си играе на ул Дж. вашингтон докато ти ни хвалиш руските поробители :))) и отрепки
25
 
29
 
35
преди 1 година
Няма профилна снимка
Статията е написана от умствен инвалид
17
 
25
 
34
supertrader до: Mavi Goz
преди 1 година
Няма профилна снимка
Mavi Goz - СССР поддържаше военен контингент в България, не е вярно че не са имали бази. Интересно сега сигурно имаме и американски и руски. Разликата между днешна Русия и СССР е огромна и по голяма от бившия СССР. Първата голяма разлика е в търговския баланс, наремето се балансираше като СССР ни строеше заводи и какво ли не с парите които ние му дължим за суровините които внасяме и тези заводи бяха собственност на СССР. Втората разлика бе че тази територия бе икономически развита и сама задоволяваше своите потребности от стоки и не ги внасяше, сега внася всичко и Русия изнася суровини които пак много скоро ще свършат. Не ми се изброява но разликите са повече от приликите. Трябва ли да сме благадарни на Русия че ликвидира СССР без война дори, ти се шегуваш сигурно.
23
 
37
 
33
преди 1 година
Няма профилна снимка
На Mavi GЪz сметките му се пълнят всеки месец от дъщерите му в Америка. Омразни мръсни долари, но как хубаво шептят. Освен да се поразхожда по опорките и да ръси мозъци, него друго му не трябва. Ти му мисли, щот с тия мизерни надници от постовете, доникъде няма да я докараш. Улиците и площадите винаги може да се преименуват. Американците как прекръстиха площада на който се намира руското посолство на Борис Немцов.
27
 
24
 
32
ABBA до: Mavi Goz
преди 1 година
"талибан-русофобчетата... :lol: "

++1 :)
31
 
36
 
31
Mavi Goz до: khao
преди 1 година
Чей, че ми стана смешно... Замислих се, че ако искаш да се поразходиш из баш центъра на София, нема как да не ходиш по опорки... Ако искаш да не ходиш по бул. Руски от Двореца до Университета, можеш да кривнеш налево и да ходиш по.... ул. Московска... Тогава надесно, ама... там па ул. Аксаков... И как ше избегаш от пл. Батенберг...?! Още налево - бул. Дондуков...! Още надесно - ул. Граф Игнатиев... Бахтипроблема за талибан-русофобчетата... :lol:
33
 
29
 
30
Mavi Goz до: data
преди 1 година
Уау...! Еми ше требва да инициираш движение да им дигнете паметник на тия жертви на руските служби... Мое на откриването да съберете и 5 човека повече от 25-те, дето се събират до НДК на паметника на "стотиците хиляди, избити от комунистите"... ;) :lol:
25
 
37
 
29
Mavi Goz до: khao
преди 1 година
Бе дочел си ме, но си се припокрил само с героя на финала и те е заболело...
Тея дни като се порозходиш из Софето, глей да не стъпваш по опорките бул. Руски, бул. Скобелев, бул. Тотлебен, бул. Гурко и да си затискаш очите пред Парламента, та да не зърнеш главната опорка, дето стърчи пред главния му вход... Щот те не са строени и кръщавани на Позитано, а от умни българи, доста преди дедовците ти да са навивали свински навуща из видинските села и сигурно са си пазели фесовете за секи случай...
Айде, аз отивам да празнувам най-светлия християнски празник, а ти чекай байряма още месец ... ;) До тогава пускай по един намаз Аллах да ти върне времето преди руското иго... ;)