Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Хилъри Клинтън предупреди да не се избързва с импийчмънта на Доналд Тръмп

Бившият кандидат на демократите за президент посочва, че докладът на Мълър оставая някои въпроси без отговор

5
 
3
 
6
преди 3 седмици
Не искам тебе да те виждам да ме коментираш, нищо лично, но името ти е болна тема за мене. Имаше навремето пред блокът едно кротко улично пце - Рижко, ама някакъв проклет наркоманец го закла кат` тако`а преди отдавна вече :(((
5
 
4
 
5
Императорът до: Sakamano
преди 3 седмици
Аз не страдам, бе - аз се забавлявам с Полуживата. Или ти наистина си толкова болен, че да вярваш, че някой може да свали от власт този могъщ старец... и да му се размине? Или просто искаш да видиш САЩ в гражданска война и как нормалните хора брутално изтребват измeтта - и как бесят обонго и полуживата?
2
 
4
 
4
RIJKO до: khao
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
За съжаление не му е кумир, а работодател.
3
 
5
 
3
khao до: Sakamano
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
не, справедливо е ... така е редно да се случва на кресливите ид.иоти :):)
3
 
7
 
2
преди 3 седмици
Лош човек ли съм, ако ми е толкова забавно да гледам как Импът страда за кумира си?

10
 
7
 
1
преди 3 седмици
Какъв импийчмънт, бе - изродено и нагло дъpто плaшило? На какво основание? Опитай само да пипнеш великият човек и американският народ ще те накаже с такава смърт, че да служиш за назидание за безочливите изpоди 1000 години напред.
Направо не проумявам откъде у Тръмп такова търпение? Защо не инициира разследване и съдебно преследване на тая? Дори само това, че полуживата държеше супер поверителна информация на мобата си и издаде ядрения протокол на САЩ на телевизионния дебат пред целия свят, е достатъчно основание да прекара в панделата целия остатък от мpъсния си живот !!! А че това си е държавна измяна - да не говорим за атаките срещу законно избрания президент, които са подривна дейност !!!