Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

„Артекс" обжалва спирането на строежа „Златен век"

Спорът с ДНСК ще се решава в съда

0
 
7
 
5
red6 до: Shadow1
преди 2 години
Няма профилна снимка
Ами много просто - демокрация с л***йняни лобистки закони. Само ще ти припомня, че всичко което са сторили Сталин, Хитлер, Мао и още един куп диктатори е било напълно законно.
0
 
9
 
4
red6 до: Sakamano
преди 2 години
Няма профилна снимка
А ти мислиш ли, че тук си говорим само за "такса спокойствие"? Или вече като отчетеш таксата към нея се включват лобистки закони в твой интерес, една камара служби да се чудят как да ти покриват г0лия г_з, като прехвърлят топката от един на друг? Чиста лакомия и на едните и на другите - кой те кара да строиш сграда на 30 етажа в презастроен квартал, като останалите сгради наоколо се движат в диапазона на 5-6 етажа... Оставям на страна, че не се знае тая сграда последно жилищна ли е с апартаменти, офис ли е или са ателиета. Защото и това през годините се променя Х на брой пъти.
П.с. преди време бяха поканили Ян Геел - едно от светилата в урбанистиката. Общо взето той натърти на няколко неща и НИТО едно от тях не тръгна да се изпълнява, ами стана точно обратното. Тая сграда противоречи на поне две препоръки - високите сгради на ниска точка в клъстер и нищо да не закрива визуалните коридори към Витоша и при последващо разрастване на север - към Стара планина.
1
 
13
 
3
преди 2 години
Мислиш, че бизнесът обича да плаща "такса спокойствие" ли? Вероятно обича. А защо обича? Ами, не е като да има друга опция.
4
 
19
 
2
majnata до: Shadow1
преди 2 години
ми ако "бизнесът" ти е на шуробаджанашко-мутренска основа и тъй си получил поръчка ...
12
 
9
 
1
преди 2 години
Няма профилна снимка
И каква демокрация сме ако смея да попитам, след като нещо законно се забранява само защото някакви хора не го харесват ? Това значи, че в България като започваш бизнес освен да се съобразяваш със закона, корупцията, касовите апарати на НАП вече трябва и да пускаш референдум дали гражданите одобряват твоя бизнес иначе може да ти го спрат без да те питат какво и защо.