Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Ще успее ли Вашингтон да се наложи над Москва по отношение на Николас Мадуро?

САЩ са уверени, че сегашният венецуелски държавен лидер скоро ще бъде свален от своя пост

2
 
10
 
9
tisia до: Стоян Петров
преди 1 месец
Иран и Русия дойдоха после, много след като онези от "демократичните" военни формирования се снимаха как ядат сърце на войник убит и изкормен от тях, "демократичните " войни! ...нищо де, и ти си човешко същество. ...Господ Бог ще ти помогне и няма да те остави ...нищо че си тъпичък, това не те прави лош, нали?
14
 
8
 
8
Стоян Петров до: majnata
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Теб наистина ти липсват базисни познания за света. В Сирия бяха убити над 500 000 хиляди човека, разрушена е половината държава и за прогонени 7 000 000 души. Всичко това с помощта основно на Иран и на Русия. Нищо подобно няма в Либия. Може да има безвластие, но няма чак толкова голяма трагедия.
5
 
12
 
7
majnata до: Стоян Петров
преди 1 месец
Ми пример е ... че не стана като Либия .
12
 
7
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Какъв точно пример е Сирия? Над 25%от територията се държат все още от американците(макар че не си признават) и 10-15% от турците или техни протежета. На останалата територия се разпореждат шиитски милиции от Иран, Ирак и Ливан с численост 80 000 души. Сирийската армия общо взето се занимава само с това да прави КПП-та по основните пътища и да събира такса "спокойствие" за преминаване. Асад не е и няма как да победи. Шиитския свят го позакрепи, изгони 6-7 милиона сунити, но той пак е в малцинство. В случай на политическо решение с поне малко справедливи избори той е обречен.
2
 
8
 
5
majnata до: moronic-masonic
преди 1 месец
айде fuck off , навлек ...

7
 
2
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Следващите години на планетарни изменения дечицата и внучетата на цялата политическа *** на света, кретено-масоно прасешки бизнес елити и всички хора, които ги подкрепят да пукнат преди тях, от моята уста на всички богове в ушите, особено на великият кретено-масонски архитект на вселената, едната от многото, в неговите! Малко след това и родителите им да пукнат!
10
 
19
 
3
преди 1 месец
Сирия 2 , отново дърво за пиндо отбора !
10
 
10
 
2
преди 1 месец
10
 
25
 
1
преди 1 месец
Дезинформации като това, че Мадуро бяга или се кани да бяга и пр.
идва от една и съща методика за преститутки.

Преди има-няма 5 години същите информационни бомби ги пускаха за
Сирия и Башар Асад.