IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Профилактиката, диагностиката и терапията са във фокуса на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019

Мащабна конференция, инициирана от Фондация „Академия Кардиология“ и Арбилис, стартира на 15 май в Интер Експо Център

09:02 | 03.05.19 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА &amp; ЕСТЕТИКА 2019&nbsp;</em></p>

Снимка: БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019 

Превенцията, здравословният живот и приоритетите на съвременното здравеопазване са във фокусът на съпътстващата програма на международното изложение БУЛМЕДИКА /БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & ЕСТЕТИКА 2019. В дните на изложението специалистите ще имат възможност да посетят поредицата от семинари, лекции и дискусии. На обсъждане и дебат ще бъдат подложени профилактичните стратегии за здравословен начин на живот и хранене, двигателната активност, хранителните добавки и биопродукти и новите технологии в съвременната терапия.

Втората научно-практическа конференция „Профилактика, диагностика и терапия в млада и зряла възраст“, чиито инициатори са Фондация „Академия Кардиология“ и Арбилис, ще протече в две направления - Училище „Здравословен живот“ в дните от 15 до 17 май и „Ефективни и безопасни подходи в профилактиката, диагностиката и терапията в млада и зряла възраст“ – от 17 до 19 май в Интер Експо Център.

Здравословното хранене – фокус през първия изложбен ден

През първия изложбен ден научната конференция ще насочи вниманието към здравословното хранене и хранителните дефицитни нарушения. Лекторите ще се фокусират върху съвременните аспекти на науката за хранене, алтернативните хранителни режими, ролята на витамин D за здравето. На дебат ще бъдат подложени и препоръките за хранене в млада и зряла възраст както и европейските и националните приоритетни стратегии.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.

Последна актуализация: 16:45 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още