Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Галерия

Р. Радев: Време е Българската армия да заеме своето достойно място

Това ще стане не само по силата на външните предизвикателства и съюзните ни задължения, а защото тя е призвана да бъде стожер на стабилността, каза президентът

2
 
8
 
5
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
И аз питам защо САЩ имат БВП 21 трилиона? И питам знаеш ли колко летят пилотите на САЩ? И дали си наясно, че изкарват в морето по 6 месеца служба и когато се завърнат, децата им са ги забравили? И те питам, наистина ли не разбираш че 80% от военните в България стават такива за да не работят?
3
 
3
 
4
преди 1 седмица
Мдаа,
с такива национални предатели, далеч нама да отидем.
Питам се защо САЩ имат военен бюджет равен на 10-те
страни под тях в тая класация.
Защо ли не мислят като тукашните национални предатели?!?!?!
4
 
9
 
3
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Радев, летците от изтребителната авиация се пенсионират с под 1000 часа нальот за цялата си служба. Работят 1000 часа и вземат пенсия!!! В момента летят от 40 до 100 часа годишно. Питам през останалото време какво правят??? Имаме 200 пилоти, половината от които пенсионери. Защо не ги освобождавате??? И всичките те работят примерно на 5 самолета. Работягите бъхтат по 80 000 часа и я получат пенсия я не, "специалните" летци с 800 са готови. Вярно е, че армията трябва да заеме достойното си място, но най-вече като се съкрати раздутия и щат.
3
 
16
 
2
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
И за какво ти е армията бе пич,Турция за 48 часа,ако и разрешат великите сили ще е в Ст.Загора.Който не храни собствена армия,ще храни чужда си е отживелица.По добре да се създаде среда да влязат големи компании с тези пари,отколкото да се хвърлят на вятъра,защото големите,ако са вложели пари в БГ едва ли ще допуснат някой да им застраши инвестициите!
13
 
4
 
1
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Супер, Президент. Все по-силен и влиятелен става. Армията ни има нужда от силни лидери.
Дай боже да се съживи и модернизира.