Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Макрон: Трябва да действаме по-бързо и решително за европейското възраждане

Европейските граждани ще трябва да изберат дали да продължим да градим заедно или искаме да разрушим Европа, каза френският президент

0
 
0
 
7
преди 1 месец
Няма профилна снимка
http://glasove.com/categories/intervyuta/news/katya-georgieva-globalnoto-zatoplyane-e-izmama
https://www.youtube.com/watch?v=eIYaRmS042w
И европейската идея е като идеята за борба с "глобалното затопляне" - на пръв поглед отлична идея, но всъщност мощни сили са ги създали и използват за постигане на съвсем други цели.
1
 
3
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
На дневен ред е плащането на една мултитрилионна сметка . Преди това възраждането ще е само пожелание .
3
 
2
 
5
zelka007 до: Императорът
преди 1 месец
Няма профилна снимка
екоталибани :))) ... виж как променяме земята с парниковите газове ... :

https://climate.nasa.gov/interactives/climate-time-machine

цъкаш на иконките , направили са хората анимациика . за има няма 20 години морското равнище се е увеличило с 80мм и продължава с усилващи се темпове . демек ще сме свидетели двамата с теб как крайбрежни градове ще се местят на по-виско .

киселиността на водата в океаните се е увеличила на най-високото си ниво от 10 милиона години насам и продължава да се увеличава . ще кажеш такова ме фара мен , е да , ама рибоците почват да се възпроизвежда все по-бавно , пречи им . киселата вода разтваря черупките на мекотелите , избелва коралите , демек убива ги ... чупим поголовно хранителната екосистема на планетата , ще сме свидетели с теб как изчезват 10-ки хиляди животински и растителни видове безвъзвратно ... мога да ти изброя още 3-4 неща дето ще сме свидетели с теб как безвъзвратно ще се случат ама не виждам смисъл да го пиша ....

хубавото е ,че хората по света взимат мерки и залагат на възобновяемата енергия . ще декарбонизират цели отрасли от промишлеността . даже се зачетох тия дни и металургията ще се промени :))) . и скептичните гласове сте малцинство и нямат значение за посоката на промяната . т.е. можеш да пишеш колко си недоволен , но никой не го интересува като цяло .

също така огромна част от хората са про европейски настроени , а анти европата пак са малцинство , просто са много пискливи и истерични , и се създава впечатление за някакво голямо движение . горе-долу като в оня виц за дефилиращите кресливи (цензура) на парад , и лорда питал слугата какви са тия и какво искат , и след обяснението , на въпроса , а защо викат като си правят всичко ? ами ***.и сър. та и тука ще е така :))) . те ти едно клипче , попаднах тия дни на една убавица , сънародничка на мъск , твой голям любимец . да преглътнеш все по-обединена европа и възобновяемата енергия :))) ...

https://www.youtube.com/watch?v=WQlghAHMHbY
1
 
7
 
4
studioaa до: Императорът
преди 1 месец
И горбачов мечтаеше за възраждане на съветската система по време на перестройката т.е след 1985г. Но той установи, че съветската система не може да се реформира по никакъв начин и краят е неизбежен при всички случаи със или без реформа. Скоро другарят макрон ще открие същото нещо за европейския съюз...
3
 
8
 
3
преди 1 месец
Mи тя Европа е вече разрушена от вас ... време е да се измитате !

2
 
8
 
2
Императорът до: Императорът
преди 1 месец
А "глобалното затопляне" го виждаме и сега навън - по средата почти на май месец ходя със зимно яке !!! Долни екоталибани !!!
3
 
6
 
1
преди 1 месец
Поредното нагло изказване на един извратенец и узурпатор, водещ престъпна терористическа война срещу собствения си народ !!! Не лай срещу "национализмът" предателю, защото само френски патриот има право да води Франция.


За климатът - "нулеви емисии на парникови газове" означава енергийна катастрофа и връщане в средновековието, но човек за да разбира това, му трябва мозък - а тоя и нему подобните нямат !!!