Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Икономиката на Италия е неизлечимо болна

Италианската икономика постига по-малък ръст в сравнение с останалите страни от ЕС, но Лига и "Пет звезди" не се тревожат

0
 
2
 
9
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Прави се, има контрол от НС макар и формален. Да не отваряме темата, че народното събрание работи като нотариат на управляващите.
0
 
4
 
8
khao до: Стоян Петров
преди 1 месец
Няма профилна снимка
навремето? това се прав ии днес
2
 
8
 
7
преди 1 месец
Лечението ще започне когато на германците им писне от глупостите на италианосите
2
 
9
 
6
Стоян Петров до: Sakamano
преди 1 месец
Няма профилна снимка
На теория си прав, но практически всички държави имат дефицити. Има малки изключения като Русия, където в бюджета се залага ниска цена на нефта и бюджета става профицитен. Само че не знам дали това не е умишлено, за да се харчат на воля допълнителните средства. На времето у нас БСП и ДПС правеха едни излишъци, които в края на годината правителството "усвояваше", без решение на НС.
4
 
14
 
5
Sakamano до: studioaa
преди 1 месец
Политическте ти знания са покъртителни.

2
 
15
 
4
преди 1 месец
В Италия българите бачкат като роби,
а италианците искат само дивертименти (развлечения)!

Това никак няма да е за дълго!
20
 
11
 
3
преди 1 месец
Ами след 70 години неокомунизъм т.е социалдемокрация това не трябва да учудва никого. Всяка социалдемокрация е неизлечимо болна в това число и Германия и всички "успешни" скандинавски нео-социалиастически утопии като Норвегия и Швеция, както и България. Скоро идва края на пътя за т.н. евроатлантици, които са най-обикновени комуняги маскирани като либерали...
2
 
19
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Да, Италия ще изпадне в много по-тежка криза от това в което беше Гърция. Тях ги вълнува да стимулират хората доставящи храна на колело, супер важнен аргумент за здрава икономика. Тия са много, много по зле от гърците, те поне са си с акъла.
4
 
19
 
1
преди 1 месец
Сегашните управляващи не правят нищо за да я излекуват. Наречете ме консерватор, но смятам, че една икономика започва възстановяването си в момента когато бюджетните приходи започнат да надвишават държавните разходи.